ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 διεξήχθη κατά κοινή ομολογία με μεγάλη επιτυχία η πρώτη ημερίδα για το 2019 του Συλλόγου των Τουριστικών Καταλυμάτων της Τριφυλίας στην Κυπαρισσία με τίτλο  «Από το Εγώ στο Εμείς » με την συνεργασία και των Εμπορικών Συλλόγων των Γαργαλιάνων, Κυπαρισσίας και Φιλιατρών 
Είχαμε την ευκαιρία από εκλεκτούς ομιλητές να ενημερωθούμε για προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο μας και να προταθούν λύσεις. Ακόμα να μιλήσουμε για θεματικό τουρισμό ή καλύτερα για τουρισμό εμπειρίας αλλά και για τρόπους που θα βοηθήσουν στην καλύτερη παροχή υπηρεσιών για βελτίωση του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος. 
Σημαντική ήταν και η συμμετοχή της τράπεζας Eurobank στην ενημέρωση και προώθηση των τραπεζικών προγραμμάτων για τα καταλύματα από την κ. Αθανασίου Ρόζη. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ομιλητές μας και τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας Ταξίαρχο κύριο Πούπουζα για τις παρατηρήσεις του στην ασφάλεια των καταλυμάτων μας και των φιλοξενούμενων. 
Ο Πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας Δημήτρης Τερζής δήλωσε χαρακτηριστικά για την ημερίδα σημειώνοντας ότι  "Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 17/4 ημερίδα με θέμα «Τριφυλία, από το Εγώ στο Εμείς» από την Ένωση Ξενοδόχων και Ιδιοκτήτων Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας και τους Εμπορικούς Συλλόγους Κυπαρισσίας, Γαργαλιάνων και Φιλιατρών, στην αίθουσα «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία.
Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που παρευρέθηκε και συμμετείχε στην εκδήλωση μας!
Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν : 
--> Έλενα Γκίκα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Costa Navarino
--> Παναγιώτης Πούπουζας, Ταξίαρχος - Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας 
--> Νίκος Μαλαπέτσας, Διευθυντής Elite City Resort 
--> Nατάσα Γλαράκη, Destination Experience Manager 
--> Δημήτρης Τερζής, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας 
Μια σειρά από συνέργειες, συζητήσεις και δράσεις μόλις ξεκίνησαν!
Στοχεύουμε πάντα στο ΕΜΕΙΣ!" 
Επιμέλεια ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages