Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΛΙΤΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΛΙΤΩΝ

Οι άνθρωποι, το φως, ο αέρας, το νερό, η θέα, τα τοπία, οι αναµνήσεις, δηµιουργούν ένα δεσµό µε τον τόπο που γεννηθήκαµε, µεγαλώσαµε και κατοικούµε. Το ότι γεννηθήκαµε σ’ έναν τόπο σηµαίνει πως είµαστε µέρος του. Κάθε κύτταρό µας έχει τα συστατικά αυτού του τόπου. Γιατί ο τόπος αυτός είναι η ζωή µας. Κι είµαστε κι εµείς η ζωή αυτού του τόπου. Ξεκινώντας µε αυτές τις σκέψεις και συναισθήµατα προχωρήσαµε στην δηµιουργία του Ανεξάρτητου Συνδυασµού Ενεργών Πολιτών «Φιλιατρά- Ο τόπος µας µπροστά» για το τοπικό συµβούλιο της πόλης µας, γιατί εκεί που χάθηκε η ελπίδα µόνο εκεί µπορεί να ξαναγεννηθεί.
Η κίνηση είναι κοµµατικά ανεξάρτητη και ταυτόχρονα πολυσυλλεκτική. Οι συµµετέχοντες προερχόµαστε από όλους τους πολιτικούς χώρους που υπηρετούν τη Δηµοκρατία, διατηρούµε την προσωπική πολιτική και ενδεχοµένως κοµµατική µας τοποθέτηση, την οποία όµως δεν µεταφέρουµε στην κίνηση. Έχουµε κοινές ανησυχίες και κοινούς προβληµατισµούς για την πορεία και ανάπτυξη της πόλης µας.
Στις επερχόµενες Αυτοδιοικητικές εκλογές, θέλουµε να ασχοληθούµε ενεργά, από τη θέση του Τοπικού Συµβουλίου µε την επίλυση των προβληµάτων που απασχολούν καθηµερινά την πόλη µας, τα Φιλιατρά µας.
Επίσης η κίνηση είναι ανεξάρτητη από κάθε υποψήφιο Δήµαρχο Τριφυλίας και το ψηφοδέλτιό του. Τιµάει όλους τους υποψήφιους Δηµάρχους και θα συνεργαστεί µε όποιον Δήµαρχο επιλέξουν οι κάτοικοι της Τριφυλίας στα πλαίσια των νόµων και της καλής και εύρυθµης λειτουργίας του Δήµου Τριφυλίας και της κοινότητας Φιλιατρών.
Κυρίαρχος στόχος της κίνησης αποτελεί η επιτυχηµένη διαχείριση της καθηµερινότητας και η βελτίωση και αναβάθµιση της πόλης των Φιλιατρών.
Τα Φιλιατρά έχουν ανάγκη από ανθρώπους, µε φρέσκες ιδέες, που θα διεκδικήσουν µε ανιδιοτέλεια την ανάπτυξη του τόπου µας και θα παλέψουν για την καθηµερινότητα των πολιτών.
Καλούµε όλους τους Φιλιατρινούς που πιστεύουν και θέλουν τα Φιλιατρά να πορεύονται µπροστά, να συσπειρωθούν και να στηρίξουν ενεργά την προσπάθεια αυτή.
Την κίνηση υποστηρίζουν:
Σταµατελόπουλος Παναγιώτης, Κατσούλη Μπέττυ, Κούρδογλου Νίκος, Χαϊδεµένος Νίκος, Γριβοκοστώπουλος Ιωάννης, Καραβίτης Διονύσιος, Καψιµάλης Παύλος, Παναγιωτόπουλος Νίκος, Αλεξανδρόπουλος Γεώργιος, Σταµατόπουλος Βασίλειος , Στασινόπουλος Δηµήτρης, Μαγγανάς Παναγιώτης, Στριµπάκου Χριστίνα, Τάµπασης Δηµήτρης, Αλεβιζόπουλος Ιωάννης, Μιχαλακόπουλος Τάκης, Κορδής Κυριάκος, Δηµητρόπουλος Τάκης, Τσίγγανος Σταµάτης, Λύκος Σωτήρης, Φράγκος Άγγελος, Κωτσάκη Έφη, Μπαζάνος Παντελής, Κοροβίλας Θανάσης, Σωτηρόπουλος Δηµήτρης, Κατσούλης Αντώνης, Γκαρδιακού Ακριβή, Δηµητρόπουλος Γιάννης, Παντελάκη Βιβή, Κατσούλης Αλέκος, Κόλλιας Κώστας, Κόλλια Αθηνά, Αλεξανδροπούλου Έφη, Κυριαζοπούλου Σίσσυ, Θεοδοσόπουλος Μπάµπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages