ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝ.ΑΛ. ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝ.ΑΛ. ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

Ανακοίνωση παραίτησης Γραμματέα Συντονιστικής Επιτροπής ΚΙΝ.ΑΛ Τριφυλίας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ 
 Ο βασικός στόχος ενασχόλησής μου με τη Συντονιστική Επιτροπή Τριφυλίας, ήταν, η συσπείρωση του Δημοκρατικού και Προοδευτικού κόσμου πίσω στο φυσικό και πολιτικό σπίτι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. 
Συντάχθηκα στον αγώνα αυτό μαζί με πολλά νέα μέλη στο πλευρό της Προέδρου μας Κας Φώφης Γεννηματά , διότι πιστεύουμε στο όραμά της το οποίο αποτελεί και όραμά μας . Ακολουθώντας λοιπόν την κεντρική γραμμή των αποφάσεων της ΚΠΕ, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί στρατηγικό αντίπαλο, τόσο εγώ προσωπικά όσο και η πλειοψηφία της συντονιστικής επιτροπής , συμφωνήσαμε να μη στηριχθεί συνδυασμός τον οποίο στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αποφασίσαμε τη στήριξη ανεξάρτητων δημοκρατικών προοδευτικών υποψηφίων ,αφού δεν κατέστη δυνατή η αυτόνομη κάθοδος. Δώσαμε και δίνουμε μία μάχη αξιοπρέπειας , που δεν επιδέχεται καμία προσβολή από πολιτικές και παράγοντες, που δίχασαν και εξόντωσαν με τις πράξεις τους , την κοινωνία και τον δημόσιο διάλογο. Στη συνέχεια από την κεντρική επιτροπή ψηφοδελτίων του ΚΙΝΑΛ , , δόθηκε πρόσφατα στήριξη στον ίδιο υποψήφιο Δήμαρχο , που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. 
 Ύστερα από τα παραπάνω και συνεχίζοντας να έχω την ίδια ενιαία πολιτική στάση, υπέβαλα , την παραίτησή μου από Γραμματέας και Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής ΚΙΝΑΛ Τριφυλίας . Τονίζω ότι παραμένω μέλος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, και θα είμαι πάντα παρών ,χωρίς καμιά ιδιοτέλεια, στους αγώνες που είναι μπροστά μας. Διανύουμε ένα δρόμο, που μπορεί να είναι δύσκολος, αλλά από την άλλη, γεμίζει με αλήθεια και σοβαρότητα τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες. Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και ιδιαίτερα τη νεολαία ,που προσέτρεξαν στο κάλεσμά μας καθώς και τα μέλη μας για τη βοήθειά τους. Καλό αγώνα για τη στήριξη του ΚΙΝ.ΑΛ στις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται ,που θα είναι καθοριστικές για το μέλλον της χώρας και της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.  
Με τιμή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages