Προώθηση του Ιαματικού Τουρισμού με αιχμή τον Καϊάφα και το Κυπαρισσιακό κόλπο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Προώθηση του Ιαματικού Τουρισμού με αιχμή τον Καϊάφα και το Κυπαρισσιακό κόλπο

 


Η προτεραιοποίηση της αξιοποίησης του παραλιακού μετώπου της Ηλείας καθώς και όλων των ακινήτων που βρίσκονται υπό την διαχείριση της Εταιρίας Ακινήτων του Δημοσίου, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης της Προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, Βουλευτού Ηλείας της Ν.Δ , Διονυσίας Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, με την νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ, κ. Ηρώ Χατζηγεωργίου.

Η κα. Αυγερινοπούλου, αφού συνεχάρη την κα. Χατζηγεωργίου για την ανάληψη των καθηκόντων της, τόνισε την ανάγκη προώθησης του ιαματικού τουρισμού και της βιώσιμης διαχείρισης των ιαματικών πηγών που εκτείνονται σε όλο το τόξο του Νομού, από το Κουνουπέλι και την Υρμίνη μέχρι την περιοχή της Ζαχάρως, με αιχμή του δόρατος τις ιαματικές πηγές του Καϊάφα, που αποτελούν σημαντικό πόλο ανάπτυξης για το σύνολο της Ηλείας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο κορυφαίο θέμα της συνολικής αξιοποίησης του παραλιακού μετώπου της Ηλείας, ένα ζήτημα που βρίσκεται στην κορυφή της στοχοθεσίας της, καθώς η ανάπτυξη του ιαματικού τουρισμού θα προσελκύσει νέους επισκέπτες, θα ενισχύσει τη βιώσιμη διαχείριση των ιαματικών πηγών και παράλληλα θα συμβάλλει στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας στο Α.Ε.Π..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages