Επιδοτήσεις στις 15 Δεκεμβρίου για να ανασάνει η αγορά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Επιδοτήσεις στις 15 Δεκεμβρίου για να ανασάνει η αγορά

4/12/2009
ΤΕΛΙΚΑ μετά απο πιέσεις απο όλη την χώρα το υπουργέιο άλλαξε ρότα οπότε στις 15 Δεκεμβρίου αναμένεται να δοθεί το… «τσεκ» της Ενιαίας Ενίσχυσης όπως τόνισε η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή, με δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους. Όπως επισήμανε η ψηφιοποίηση των στοιχείων ΟΣΔΕ δεν έχει υλοποιηθεί ούτε στο 40% των δηλώσεων ενω η Κοινότητα δεν είναι διατεθειμένη να κάνει καμιά υποχώρηση για την προκαταβολή των χρημάτων. Επίσης είπε οτι η Επιστοφή του Φ.Π.Α και του Ειδικού Φόρου θα γίνει στις αρχές του 2010.
Προχωρούν οι διαδικασίες για την ενεργοποίηση του ΕΦΕΤ, την αναδιοργάνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ και εξετάζεται η κατάργηση της Αγρογής ΑΕ. Για το φορέα αυτό, η κ. Μπατζελή ανέφερε, ότι οι 270 προεκλογικές προσλήψεις είναι "ανύπαρκτες". Δεν υπάρχει προκήρυξη, δεν υπάρχει απόφαση, δεν ακολουθήθηκε καμιά διαδικασία. Επανεξετάζονται επίσης οι προσλήψεις (870) στον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Η κ. Μπατζελή επαναβεβαίωσε ότι η χώρα μας παραμένει σταθερά εναντίον των μεταλλαγμένων και εξετάζει τη λήψη μέτρων για την εμπορία των προϊόντων αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages