Πολιτιστικές εκδηλώσεις για την 'Αρκαδιά' στον Πειραια - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Πολιτιστικές εκδηλώσεις για την 'Αρκαδιά' στον Πειραια

Με μεγάλη επιτυχία και την παρουσία πλήθος επισκεπτών απο κάθε γωνιά της Αττικής ολοκληρώθηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε στο πολυχώρο <<Απόλλων>> ο Σύλλογος Κυπαρισσίων η <<Αρκαδιά>> σε μια πλούσια εκδήλωση που προκάλεσε το ενδιαφέρον όλων και κέντρισε για το άρωμα Ιστορίας που αποπνέει η 'Αρκαδια'.
Κατά την διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Αποστόλου <<Οι δρόμοι εξιστορούν>> και το πόνημα του Στάθη Παρασκευόπουλου <<Τα μάρμαρα μιλούν>>. Ο κ. Αποστόλου παρουσίασε με την εκπαιδευτικό Μαρία Πέππα την εργασία του που αφορούσε τα πρόσωπα που έχουν δώσει το όνομά τους σε δρόμους της πόλης. Ο πρόεδρος της ένωσης Ελλήνων λογοτεχνών παρουσίασε το βιβλίο του κ. Παρασκευόπουλου κάνοντας μια σύντομη αναφορά στην ιστορία του κάθε προσώπου των αγαλμάτων της πόλης και των παραδοσιακών κρηνών της Πάνω Παλιάς Πόλης.
Στο ίδιο χώρο έγινε και η έκθεση ζωγραφικής, φωτογραφίας, βιβλίων και ιστορικών κειμηλίων με αναφορές στην Κυπαρισσία. Ανάλογες εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα και στην Κυπαρίσσια τους επόμενους μήνες σύμφωνα με τους διοργανωτές στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λαογραφικού Μουσείου της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages