'Τώρα όλοι πάνε με τον νικητή..' - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

'Τώρα όλοι πάνε με τον νικητή..'

2/12/2009
Συγχαρητήρια στον Αντ. Σαμαρά για την θριαμβευτική εκλογή του στην θέση του προέδρου της Ν.Δ. στέλνουν διάφορα πολιτικά πρόσωπα της Μεσσηνίας που στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είτε τάχθηκαν εναντίον του, είτε έδειξαν ουδετερότητα, είτε τάχθηκαν μαζί του.
Πρώτος απ’ όλους ο βουλευτής Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος, που με άρθρο του κατακεραύνωνε την υποψηφιότητα Σαμαρά και τασσόταν δίπλα στην Ντόρα, μαζί με την οποία ανέβηκε στην εξέδρα της Πλατείας Κοτζιά. Ακολουθούν ο νομάρχης Δημ. Δράκος που εμφανίστηκε ουδέτερος και ο Παν. Νίκας που λιβάνιζε με κάθε ευκαιρία την Ντόρα, ενώ ο Ντίνος Τσερώνης δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας που καλόβλεπε την κ. Μπακογιάννη αν δεν πήγαινε στον τελικό ο φίλος του Δημ. Αβραμόπουλος. Τελικά ακολούθησε την γραμμή του τελευταίου και συγχαίρει Σαμαρά.
Συγχαρητήρια επιστολή έστειλε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γ. Καραμπάτος που είχε από την αρχή εκφράσει την στήριξή του στο “Ελίτ” στον Αντ. Σαμαρά, ενώ οι επικεφαλής των μειοψηφιών του Δήμου Καλαμάτας Διον. Αλευράς και Βασ. Κοσμόπουλος καίτοι δεν ανήκουν στη Ν.Δ. είχαν εκφραστεί ευνοϊκά για τον Αντ. Σαμαρά.

Απο την 'Ελευθερία'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages