Ερχεται μέρος της επιδότησης στους παραγωγούς - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Ερχεται μέρος της επιδότησης στους παραγωγούς

13/12/2009
Στα μέσα Δεκεμβρίου θα δοθεί η εισοδηματική ενίσχυση στους ελαιοπαραγωγούς δήλωσε χθες, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΣΑΣΕ, η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Κατερίνα Μπατζελή.
Η «είδηση» επιβεβαιώθηκε χθες και από τις δηλώσεις του νομάρχη Μεσσηνίας, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του με τον πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Καραμίχα. Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα είπε χθες ο κ. Δράκος η προκαταβολή της επιδότησης σε όλους τους δικαιούχους ελαιοπαραγωγούς θα δοθεί στις 20 Δεκεμβρίου. Το υπόλοιπο θα κατατεθεί ανάλογα με την πρόοδο της ολοκλήρωσης της ψηφιοποίησης ανά περιοχή. Στη συνεδρίαση έγινε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για όλα τα θέματα που απασχολούν αγρότες και κτηνοτρόφους. Σε ανακοίνωσή της η ΓΕΣΑΣΕ μετά τη συνάντηση με την υπουργό κα Κατερίνα Μπατζελή αναφέρει:
«Εποικοδομητική, τρίωρης διάρκειας συζήτηση για όλα τα φλέγοντα προβλήματα του αγροτικού κόσμου είχαν σήμερα στα γραφεία της ΓΕΣΑΣΕ η διοίκηση της οργάνωσης και η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατ. Μπατζελή. Το Δ.Σ. της ΓΕΣΑΣΕ έθεσε στην υπουργό τα μεγάλα προβλήματα και ζητήματα της αγροτικής οικονομίας, ιεραρχώντας ως πλέον εκρηκτικό τη συρρίκνωση του αγροτικού εισοδήματος και τη φτώχεια που έχει επανέλθει στον αγροτικό τομέα, απειλώντας την κοινωνική συνοχή της υπαίθρου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages