Προβληματίζει τη Νομαρχία το γεφύρι στις Βρύσες - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Προβληματίζει τη Νομαρχία το γεφύρι στις Βρύσες

29/12/2009
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ την Νομαρχία Μεσσηνίας το περιστατικό με το αποκομμένο Δ.Δ. Βρυσών Κυπαρισσίας που παρά τις εκκλήσεις του Τοπικού Συμβουλίου για αποκατάσταση του ιστορικού γεφυριού σήμερα η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.
Το ιστορικό γεφύρι όπως δήλωσε στα τοπικά Μέσα ο Πρόεδρος του Δ.Δ. κ. Παναγιώτης Γαρατζιώτης και ο κ. Κώστας Λαμπρόπουλος έχει 'υποστεί ανεπανόρθωτες φθορές με αποτέλεσμα να είναι επισφαλή η διέλευση οχημάτων απο το συγκεκριμένο σημείο και ώρα με την ώρα κινδυνεύει να πέσει' υποστηρίζοντας ότι ο 'δρόμος διέλευσης συνδέει τις Βρύσες στον πάνω και κάτω οικισμό που παραμένει αποκομμένος με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να αναγκάζονται να κάνουν τον κύκλο στον επαρχιακό δρόμο για να πάνε στις δουλειές τους αλλά και όσοι ασχολούνται με τα ελαιοτριβεία της περιοχής και την συγκομιδή'.
Καταγράφοντας την κατάσταση στο διαμέρισμα ο κ. Γαρατζιώτης τόνισε ότι "εμείς απαγορεύσαμε την διέλευση απο το δρόμο του γεφυριού σε 2 σημεία αφού μπορεί να κινδυνέυσουν ανθρώπινες ζωές και βρισκόμαστε πλέον στην ελαιοκομική περίοδο με ένα χωριό κομμένο στα δύο''. Ο Δήμος Κυπαρισσίας αντέδρασε άμεσα ζητώντας κατεπείγουσα παρέμβαση απο τις Τεχνικές υπηρεσίες της Ν.Α.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages