Δυνατό μεσαίο ρεύμα πολιτών που αλλάζει το ρού της Πολιτικής ζωής του τόπου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Δυνατό μεσαίο ρεύμα πολιτών που αλλάζει το ρού της Πολιτικής ζωής του τόπου

1/12/2009
ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ήταν το άρθρο μας στην 'ΦΩΝΗ' στις 6 Οκτωβρίου μετά την εκλογική μάχη της 4ης Οκτωβρίου όπου καταγράψαμε το στίγμα τω προθέσεων του εκλογικού σώματος. Γράψαμε τότε ευθαρσώς ότι "TO εκλογικό αποτέλεσμα της 4ης Οκτωβρίου απέδειξε πέρα απο το αποτέλεσμα του ότι ο λαός έχει την ευθυκρισία να αλλάξει σελίδα ακόμα και στο πολιτικό φορέα που καταψήφισε. Είχα τονίσει την ημέρα των εκλογών ότι 'δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε αν πρωτοκλασσάτα ονόματα δεν θα εισέλθουν στην Βουλή ιδίως απο την Αντιπολίτευση και λιγότερο απο το κυβερνητικό στρατόπεδο. Η δικαίωση ήρθε άμεσα.
Εκείνο που ηττήθηκε στις εκλογές πέρα απο τα σκάνδαλα που αποτελούν διαχρονικό ελληνικό καρκίνωμα ήταν τα ....πολιτικά τζάκια ιδιως απο την ΝΔ. Στελέχη που απλά έφεραν το όνομα του πατέρα του ή μιας πολιτικής οικογένειας δεν εκλέχηκαν και ο λαός μάλλον τιμώρησε όσους απλά δεν έμαθαν να εργάζονται στην ζωή τους."

Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ
Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι πλέον τόσο η εκλογική βάση των κομμάτων όσο και το εκλογικό Σώμα πανελλαδικά έχει διαμορφώσει μια νέα άποψη για την πολιτική ζωή της χώρας. Αν ο πολιτικός που ηγείται δεν κυβερνά σωστά...πάει σπίτι του γιατί επιμέναμε να αναφέρουμε ότι και η ΝΔ χρειάζεται πρώτα από όλα ηγέτη και μετά αρχηγό. Αυτή την φορά μίλησε η βάση και όχι ο κομματικός μηχανισμός, στέλνοντας στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας πρακτικές και μηχανισμούς. Διότι άλλο να μιλήσουν οι 5.000 σύνεδροι και άλλοι η βάση των 550.000 ψηφοφόρων. Εχει διαφορά. Ομως υπάρχουν και στοιχεία που δείχνουν ότι πλέον τα μέλη της ΝΔ θέλουν να στείλουν κι άλλα μηνύματα. Οπως έστειλαν και στις 4 Οκτωβρίου.
Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και αυτή την φορά. Φρέσκιες ιδέες και πρόσωπα με ικανότητα στη διακυβέρνηση, νέα σταθερή πολιτική με βάσεις και θυμηθείτε το ότι αν χρειαστεί θα ετοιμάσει και τον επόμενο Πρωθυπουργό. Διότι ο κ. Καραμανλής θα έχει αποτύχει μόνο αν επιτύχει ο κ. Παπανδρέου. Αν αποτύχει ο σημερινός Πρωθυπουργός - που φυσικά απευχόμαστε- τότε δεν υπάρχει αποτυχία της προηγούμενης Κυβέρνησης. Εκτός αν οι Ελληνες αποφασίσουν ότι θέλουν άλλο Κυβερνήτη Πρωθυπουργό σε περίπτωση που υποδειχθεί κατώτερος των περιστάσεων και ότι εξυπηρετεί συμφέροντας άλλων. Διότι τελικά σε ατή τη χώρα υπάρχει ένα δυνατό ρεύμα που αλλάζει το ρου της Πολιτικής ζωής του τόπου. Και θα το πράττει μέχρι τέλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages