Ερχεται νέος Περφιερειάρχης ο Φώτης Χατζημιχάλης - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Ερχεται νέος Περφιερειάρχης ο Φώτης Χατζημιχάλης

6/12/2009
Μέσα στην εβδομάδα -και κατά πάσα πιθανότητα την Τρίτη- αναμένεται να γίνει ο ορισμός περιφερειαρχών, καθώς μια νέα παράταση θα πολλαπλασίαζε τα προβλήματα και τις αρυθμίες που ήδη παρατηρούνται.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατάλογος ήταν έτοιμος προς συζήτηση στο Υπουργικό Συμβούλιο, αλλά μια σειρά παράγοντες ανέβαλαν τη συζήτηση. Μεταξύ αυτών και η υπόδειξη του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου ότι τις μισές θέσεις θα πρέπει να τις καταλάβουν γυναίκες. Παράλληλα υπάρχει σκεπτικισμός για την υπόθεση του ασυμβίβαστου στο νέο θεσμικό πλαίσιο της αυτοδιοίκησης, καθώς ενδέχεται κάποιοι από τους διορισμένους περιφερειάρχες να επιθυμούν και υποψηφιότητα για την αιρετή περιφέρεια.
Σε κάθε περίπτωση, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου το μόνο όνομα που έχει ακουστεί είναι αυτό του πρώην υφυπουργού Γεωργίας Φ. Χατζημιχάλη. Εκτιμάται δε πως ενόψει και των
αλλαγών στο θεσμικό πλαίσιο, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα πρέπει να τοποθετηθεί πολιτικό πρόσωπο με ειδικό βάρος, λόγω των κομματικών συσχετισμών στη περιοχή.

Απο την 'Ελευθερία'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages