Εντονη διαμαρτυρία για τις προσλήψεις Πολύτεκνων - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Εντονη διαμαρτυρία για τις προσλήψεις Πολύτεκνων

8/12/2009
Την έντονη διαμαρτυρία του εκφράζει ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Κυπαρισσίας, Κώστας Κωνσταντόπουλος, για την επικείμενη κατάργηση από την κυβέρνηση του 20% των πολύτεκνων και των τέκνων τους, στις προσλήψεις τακτικού προσωπικού ή με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου.
Χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντόπουλος σημειώνει: «
Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για την επικείμενη κατάργηση του 20% των πολυτέκνων και τέκνων πολυτέκνων στις περιπτώσεις των προσλήψεων τακτικού προσωπικού ή με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ (Ν. 2527/1997 (άρθρο 1 παρ. 10) και του 10% στις Αστυνομικές Σχολές, Ν. 1481/1984 (άρθρο 44), λόγω αλλαγής στον τρόπο διαγωνισμού μέσω ΑΣΕΠ, που ετοιμάζει το υπουργείο Εσωτερικών.
Το ΠΑΣΟΚ στο προεκλογικό του πρόγραμμα ουδέποτε είχε αναφέρει ότι θα καταργήσει τις διατάξεις, που το ίδιο είχε θεσπίσει υπέρ των πολυτέκνων, διότι είναι κοινωνικά δίκαιες και είναι το ελάχιστο που η Πολιτεία οφείλει να πράττει προς εμάς που τολμούμε στη σημερινή εποχή να ανατρέφουμε 4 ή περισσότερα παιδιά, με ελάχιστη βοήθεια και πολλές πολλές
θυσίες. Η υπογεννητικότητα θερίζει την Ελλάδα..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages