Στόχος το τρίποντο σε κάθε αγώνα εξομολογείται ο τεχνικός του Α.Ο Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Στόχος το τρίποντο σε κάθε αγώνα εξομολογείται ο τεχνικός του Α.Ο Κυπαρισσίας

ΤΟΝ στόχο για το πρωτάθλημα στον Α.Ο.ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ επισημαίνει με δηλώσεις του ο Προπονητής της ιστορικής ομάδας μιλώντας στον 936 κ. Χρήστος Γερολυμάτος με μια ανοδική προοπτική και μια ψυχολογία μετά τις σημαντικές νίκες της τοπικής μας Ομάδας.
Με φόντο την πρωτοκαθεδρία στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ο τεχνικός της ομάδας αναφερόμενος στο παιχνίδι της Κυριακής με την Βαλύρα και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος που αποτελεί μονόδρομο για την ιστορική Ομάδα εξήγησε ότι 'πάντα σε κάθε αγώνα είτε είναι εντός είτε εκτός έδρας κυνηγάμε με αξιώσεις το τρίποντο για να εδραιώσουμε την παρουσία της Ομάδας στο Πρωτάθλημα οπότε και στον αγώνα της Κυριακής θα πράξουμε το ίδιο' για να προσθέσει σχετικά με τα 2 νέα μεταγραφικά αποκτήματα ότι 'είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο τις επιδόσεις τους και είναι γεγονός ότι κοντά στην Ομάδα βρίσκεται τόσο η ηγεσία του σωματείου όσο και ο φίλαθλος κόσμος που πάντα δίνει το παρών' για να καταλήξει ότι με σκληρή δουλειά με επιμονή όλα πετυχαίνουν.
Eξάλλου εκτός απο την απόκτηση των 2 νεαρών Βούλγαρων που απο την πρώτη στιγμή έδωσαν δείγματα δουλειάς ο ΑΟΚ έχει και μια άλλη πρωτιά. Αυτή στο Πρωτάθλημα της Α τοπικής με πρώτο σκόρερ τον νεαρό πορτιέρο Δημήτρη Μικελάτο που καταφέρνει να κάνει την διαφορά και να διακρίνεται για το ήθος τους εντός και εκτός γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages