Επεισοδιακό 0-1 της Εράνης απο την Καλαμάτα- Χαμός στις κερκίδες - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Επεισοδιακό 0-1 της Εράνης απο την Καλαμάτα- Χαμός στις κερκίδες

ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑΚΟ ηταν τελικά το παιχνίδι στο γήπεδο της Εράνης με την Καλαμάτα που παρά την νίκη των φιλοξενουμένων δεν απουσίασαν τα επεισόδια εκτός αγωνιστικούς χώρου ευτυχώς με την ένταση στην κερκίδα να κορυφώνεται. Κατά γενική ομολογία η Εράνη πάλεψε μέχρι το τέλος να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά η τύχη της δεν ήταν με το μέρος της αυτή την φορά χάνοντας πολύτιμο έδαφος.
Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά όταν με ξαφνική ενέργεια στο 5ο λεπτό ο Αγγελόπουλος Χαρ. μετά απο έξοχο πλασέ σκόραρε απο κοντά στα δίχτυα του Αλεξανδρόπουλου κάνοντας τον αιφνιδιασμό με αποτέλεσμα να γράψει απο νωρίς το 0-1 που έμελε να σφραγίσει την συνάντηση. Στο 7ο λεπτό η Εράνη πέρασε στην αντεπίθεση μετά απο έξοχη ενέργεια του Δασκαλάκη η μπάλα πέρασε στην μικρή περιοχή μετά απο κόντρα κατέληξε στα δίχτυα αλλά το γκόλ ακυρώθηκε καθώς νωρίτερα είχε σφυρίξει ο διαιτητής υποδεικνύοντας οφσάιντ. Απο εκει και πέρα το 0-1 έμεινε στο πρώτο ημίχρονο ανεβάζοντας τον ρυθμό καθώς υπήρξαν πολλές ευκαιρίες απο την Τριφυλιακή ομάδα να αποδείξει στην έδρα της την ανωτερότητά της.
Στην επανάληψη ο ρυθμός κορυφώθηκε όπως και η ένταση στις κερκίδες με φάουλ στο 48, στο 54 και στο 65 υπέρ της Εράνης αλλά και αμφισβητούμενες φάσεις στο τελευταίο 20λεπτό και την κόκκινη κάρτα στον Δασκαλάκη που υπέδειξε ο διαιτητής της συνάντησης. Η Εράνη πέρασε στην αντεπίθεση εκ νέου στο τελευταίο 20λεπτό διατηρώντας τον ρυθμό στα κυβικά της όταν στο 82 και στο 87 κόντεψε να ισοφαρίσει με τρίπλες και κόντρες απο τους Μουρούσια και Καλογερόπουλο αλλά και τον αξιόμαχο Δασκαλάκη αλλά δεν κατάφερε να πασάρει την μπάλα στα δίχτυα. Η ηγεσία της Εράνης αμφισβήτησε ευθέως τα χέρια και τα φάουλ που δεν χρέωσε ο διαιτητής κάνοντας λόγο για θέατρο του παραλόγου. Νωρίτερα κοντά στο 60ο λεπτό σημειώθηκαν επεισοδια στην κερκίδα μεταξύ οπαδών που έφτασαν με φραστικές αντιπαραθέσεις εναντίον των παικτών της Εράνης απο τους οργανωμένους φιλάθλους της Μαύρης Θύελλας προκαλώντας ένταησ και ολιγόλεπτη διακοπή. Τα πνεύματα μετά την ένταση που σημειώθηκε μεταξύ φιλάθλων και παικτών των πράσινων έληξαν αργότερα αλλά δυστυχώς μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε προκλητική αντιπαράθεση κοντά στο χώρο των αποδυτηρίων. Χρειάστηκε αστυνομική δύναμη προκειμένου να αποχωρήσει το διατητικό τρίο απο τον αγωνιστικό χώρο.
ΕΡΑΝH: Αλεξανδρόπουλος, Καλογερόπουλος, Γιάννης, Ανδρεόπουλος, Ντινιώτης, Παναγιωτίδης, Λυμπερόπουλος, Δασκαλάκης Θοδ., Γκίνο, Γεωργιόπουλος, Μουρούσιας.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Λυμπερόπουλος Δ., Μπουζαλάς, Δαμουράς, Μπαστάκος, Μπλέτσας, Δρακόπουλος, Σισμνίδης, Τσαγκαράκης, Αθανασοπουλος Βασ., Δρούγας Παν., Αγγελόπουλος Χαρ.,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages