Επικοινωνιακά παιχνίδια χωρίς ουσία και λόγο... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Επικοινωνιακά παιχνίδια χωρίς ουσία και λόγο...

Εδώ η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο από τις πολιτικές της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, στην Πελοπόννησο τα μικροπολιτικά και μικρό επικοινωνιακά παιχνίδια καλά κρατούν. Διαρροές ραβασάκια και πολιτικά μηνύματα προερχόμενα από την Διοικητική Αρχή και τους Παροικούντες της Ιερουσαλήμ ΜΜΕ της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Εφημερίδες blogs και πόρταλ στο παιχνίδι της προπαγάνδας με ενορχηστρωτή το Περιφερειακό επιτελείο της Τριπολιτσάς στην πλάτη του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της χώρας Αντώνη Σαμαρά λασπώνοντας θεσμούς ονόματα και διεργασίες.
Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε πρόταση από την Διοικητική Αρχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου για να κατέλθει στην Πελοπόννησο ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς για να πραγματοποιηθεί διαβούλευση για τα θέματα που αφορούν τους πολίτες της Περιφέρειας και οι ίδιοι διέρρευσαν πως έγινε αποδεκτή.
Την θετική απόφαση μάλιστα την παρουσίασαν σε περιφερειακά ηλεκτρονικά ΜΜΕ αλλά και σε εφημερίδα της Πελοποννήσου εκ Κορινθίας μεριά και μάλιστα όχι ως επίσημη απάντηση από το γραφείο του κ. Σαμαρά όπως είθισται να γίνεται αλλά ως διαρροή…
Αν ρωτήσουμε για το επίσημο έγγραφο της θετικής απάντησης που έλαβαν θα μας απαντήσουν προφανώς πως κάπου το έβαλαν αλλά δεν το βρίσκουν τώρα. Στη συνέχεια ο τηλεοπτικός σταθμός BEST της Καλαμάτας έχοντας πολύ καλό και σοβαρό ρεπορτάζ ανακοίνωσε πως κατόπιν έρευνας η πληροφορία που αναπαράγεται τα τελευταία 24ωρα είναι ανυπόστατη.
Με δικό μας ρεπορτάζ μάθαμε πως όχι μόνο όντως είναι έτσι αλλά επίσης έχουμε στα χέρια μας όλα τα στοιχεία εκείνα που αποδεικνύουν την πλεκτάνη στην εν λόγω υπόθεση.
Μάθαμε ποιος έγγραψε το εν λόγο έγγραφο, από ποιο σημείο έφυγε ποιος το έβγαλε πρώτη φορά, πώς έγινε η συνεννόηση για να αναπαραχθεί από τα περιφερειακά ΜΜΕ και ποιος ήταν τελικά ο στόχος. Όλα τα παραπάνω είναι ευρήματα της έρευνας της ομάδας του report24.gr τα οποία συλλέχτηκαν από απόρρητη πηγή και διαρροή και αποτελούν στοιχεία τεκμηρίωσης του ρεπορτάζ μας.
Οι μηχανορραφίες της νέας Διοικητικής Αρχής της περιφέρειας Πελοποννήσου αυτή την φορά εμπλέκουν τη ΝΔ για να στείλουν μήνυμα στο ΠΑΣΟΚ. Είναι η λεγόμενη επικοινωνιακή καραμπόλα όπου χτυπάς π.χ την Μεσσηνία για να σε ακούσει η Αθήνα…!!!Σε αυτά ο νυν είναι καλός.. σε άλλα όμως αρχίζει να απογοητεύει τον κόσμο που περιμένει να δει έργο στον τόπο του και δεν θα του το συγχωρέσει. Περιμένει από την νέα Περιφερειακή Αρχή να πράξει έργο και όχι ανάλωση μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων. Αυτός είναι ο ρόλος του και όχι οι μακιαβελικές τακτικές τρίτου τύπου που προ πολλού έχουν ξεπεραστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages