Επίσκεψη Νάντιας στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Επίσκεψη Νάντιας στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας

15/3/2011
Η βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Μεσσηνίας κα. Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου επισκέφθηκε, το Σάββατο 14/03/11, την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και πραγματοποίησε συνάντηση με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας, κ. Βασίλη Γεωργακόπουλο. Η κ. Γιαννακοπούλου, αφού συνεχάρη τον συμπατριώτη κ. Γεωργακόπουλο και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στο έργο του, ενημερώθηκε και είχε ενδελεχή συζήτηση μαζί του σχετικά με την αντιμετώπιση της έξαρσης της εγκληματικότητας στο νομό και ειδικότερα των μικροκλοπών, διαρρήξεων και ληστειών, την αντιμετώπιση του παραεμπορίου και την ενδυνάμωση του ρόλου της Αστυνομίας στην αντιμετώπιση του αυξανόμενου αριθμού των παράνομων μεταναστών.
Πιο συγκεκριμένα, στη συνάντηση η Μεσσήνια βουλευτής έθεσε υπ’ όψιν του κ. Γεωργακόπουλου την αυξητική τάση του φαινομένου των κλοπών και το δικαιολογημένο κλίμα ανασφάλειας που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα στα χωριά της υπαίθρου. Η βουλευτής Μεσσηνίας ενημέρωσε τον κ. Διευθυντή για τις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται σε νομοθετικό επίπεδο για την ενίσχυση της ασφάλειας και την αναδιοργάνωση των αστυνομικών υπηρεσιών σε πανελλαδικό επίπεδο. Στο σημείο αυτό, η κα. Γιαννακοπούλου έθεσε ξεκάθαρα την πρόθεσή της να στηρίξει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της αυξανόμενης εγκληματικότητας, καθώς είναι μέλος της αρμόδιας κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Βουλής.
Στη συνέχεια, συζητήθηκε το πρόβλημα της συγκέντρωσης στην περιοχή οικονομικών μεταναστών που η ανέχεια τους οδηγεί σε κλοπές προκειμένου να εξασφαλίσουν τα προς το ζην. Η βουλευτής Μεσσηνίας εξέφρασε την πεποίθησή της ότι οι πρόσφατες οδηγίες και εντολές από την κυβέρνηση και οι εξαγγελθείσες πρωτοβουλίες θα φέρουν αποτελέσματα. Πολύ σημαντική προς αυτήν την κατεύθυνση θα είναι και η ίδρυση Τμήματος Μεταγωγών στην Καλαμάτα μετά από συνεχείς πιέσεις και παραινέσεις της βουλευτή, για το οποίο υπάρχει δέσμευση από τον Υπουργό ότι θα τεθεί σε λειτουργία μέχρι την Άνοιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages