«Καλλικράτης » και στα Πυροσβεστικά κλιμάκια - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

«Καλλικράτης » και στα Πυροσβεστικά κλιμάκια

Το πόρισμα της Επιτροπής που έχει συγκροτηθεί για την αναδιάρθρωση και αναδιοργάνωση του συνόλου των Υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος, αναμένει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να λάβει αποφάσεις που θα αφορούν τυχόν ίδρυση, αναβάθμιση ή κατάργηση πυροσβεστικών Υπηρεσιών και Κλιμακίων στη χώρα. Πράγμα που σημαίνει ότι Κυπαρισσία και Γαργαλιάνοι μπορει να βρεθούν στο μάτι του κυκλώνα.
Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κώστα Αϊβαλιώτη για τη λειτουργία Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ραχών Ικαρίας, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής διαβεβαιώνει, με έγγραφό του, ότι η Επιτροπή πριν καταλήξει στο πόρισμα της, θα λάβει υπόψη της όλες τις παραμέτρους και ιδιαιτερότητες που αφορούν το οικιστικό και φυσικό περιβάλλον, τον τομέα ευθύνης των Κλιμακίων και Υπηρεσιών, καθώς και το διαθέσιμο προσωπικό.
Σκοπός και στόχος της αναδιοργάνωσης των Υπηρεσιών είναι η αποτελεσματική και εύρυθμη λειτουργία αυτών, η αναβάθμιση των παρεχομένων στους πολίτες υπηρεσιών και πρωτίστως η διασφάλιση της ζωής και της περιουσίας τους, αναφέρει επιπλέον ο Υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages