Τραγικό τροχαιο με θύμα 19χρονο απο τα Φιλιατρά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Τραγικό τροχαιο με θύμα 19χρονο απο τα Φιλιατρά

ΤΡΑΓΙΚΟ θάνατο μετά απο διασκέδαση που έμελε να είναι η τελευταία βρήκε ένας ακόμα νέος άνθρωπος απο τα Φιλιατρά τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής βυθιζοντας στο πένθος ολόκληρη πόλη καθώς η οικογένειά του είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην περιοχή.
Συγκεκριμένα το τραγικό δυστύχημα συνέβη στις 05.30 το πρωί κοντά στην διασταύρωση Τερψιθέας με την Σπηλιά κοντά στην μεγάλη στροφή όταν το ΙΧ που οδηγούσε ο 19χρονο΄ς Χαράλαμπος Κόλλιας με κατεύθυνση από τα Φιλιατρά προς την Κυπαρισσία εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε μαντρότοιχο αρκετά κοντά σε είσοδο κατοικίας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Στην περιοχή έσπευσε αμέσως το Πυροσβεστικό κλιμάκιο της Κυπαρισσίας αλλά και δυνάμεις τις τροχαίας όπου ανέσυραν νεκρό τον άτυχο 19χρονο. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πιθανόνο ο νεαρός οδηγός να έχασε τον έλεγχο του οχήματος λόγω υπερβολικής ταχύτητας ή μειωμένης ικανότητας οδήγησης λόγω του ξενυχτιού που είχε προηγηθεί σε μπάρ της περιοχής. Ο Χάρης Κόλλιας ήταν Φοιτητής στο τμήμα των πολιτικών μηχανικών στην Πάτρα. Προανάκριση πάντως για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κυπσρισσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages