Ερώτηση Λαμπρόπουλου για την ακίνητη περιουσία του Στρατού - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Ερώτηση Λαμπρόπουλου για την ακίνητη περιουσία του Στρατού

Ερώτηση στον Υπουργό Εθνικής Αμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο κατέθεσε ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος σχετικά με την ακίνητη περιουσία του Στρατού. Ο κ. Λαμπρόπουλος στην ερώτηση του αναφέρει ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και συγκεκριμένα τα Γενικά Επιτελεία Στρατού , Αεροπορίας και Ναυτικού είναι ιδιοκτήτες πολλών χιλιάδων στρεμμάτων γης (254.000 στρ.) μεγάλης αξίας και σε καλές τοποθεσίες της Χώρας μας τα οποία παραμένουν ανεκμετάλλευτα και στις διαθέσεις πολλών καταπατητών.
TO ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Οταν ηταν Υφυπουργος Εθνικης Αμυνας απο το 2004 εως το 2007 στον ελεγχο του ειχε τους φυγοστρατους και τις παρανομες απαλλαγες και δευτερο και πιο σημαντικο απο ολα ειναι οτι ειχε ολη την ακινητη περιουσια των ενοπλων δυναμεων και φροντισε να κανει οτι μπορουσε να αξιοποιηθουν στο επακρο, οπως στην Μεσσηνια παραχωρησε στο δημο καλαματας ακινητο του στρατου ωστε να δταχτει νεο κοιμητηριο και σκοπευτηριο και το μεγελυτερο βεβαια ειναι η παραχωρηση του παλαιου αεροδρομιου της μεσσηνης στο δημο ωστε να γινονται οι αγωνες Ντραξτερ-εγιναν για μια φορα μονο και σε δοκιμαστικο σταδιο γιατι ειχε πολλες ατελειες η πιστα, και η συμμετοχη ηταν απο τις μεγαλυτερες συμφωνα με δηλωσεις των ξενοδοχων(ειχαν πληρωτητα 100%) και απο δηλωσεις των τοπικων εφημεριδων μεσσηνιας και μεσων ενημερωσης. Κατι τελευταιο που θελω να πω ειναι πως για μια ακομα φορα φενεται το μεγαλειο Λαμπροπουλου αφου ειχε ερθει σε πολλες συγκρουσεις με αλλους κυβερνητικους παραγοντες για να γινουν ανταλλαγες με τα βατοπαιδια και αλλες παρομοιες ανταλλαγες!!! που θα ζημιωναν το δημοσιο και θα αποτελουσε σκανδαλο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages