Πρόταση Κόλλια στο Μαλαπάνη για τα σφαγεία των Γαργαλιάνων - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Πρόταση Κόλλια στο Μαλαπάνη για τα σφαγεία των Γαργαλιάνων

ΤΗΝ πρόθεσή του να ανοίξουν έστω και προσωρινά τα σφαγεία των Γαργαλιάνων προανήγγειλε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας σε δηλώσεις του στον 936 με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα που πλησιάζουν. Οπως επιβεβαίωσε ο Δήμαρχος υπάρχουν πιέσεις απο τους κτηνοτρόφους της Τριφυλίας προκειμένου να ανοίξει προσωρινά ο χώρος των σφαγείων Γαργαλιάνων που έκλεισαν με απόφαση της Νομαρχίας Μεσσηνίας, τονίζοντας ότι σε κα΄θε περίπτωση εκτός απο την μείωση των εξόδων για τους κτηνοτρόφους θέτει ως απαραίτητη προυπόθεση την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας.
Στόχος της πρότασης θα είναι να πάρει την τελική άδεια απο τον Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ .Μαλαπάνη για διάρκεια 3 ημερών δηλδή απο 18 ως 20 Απριλίου, εκτιμώντας ότι με τον τρόπο ατό θα γινει τήρηση των κανόνων υγεινής και ομαλός εφοδιασμός της αγοράς με ντόπια σφάγεια, γεγονός που το αναφέρει στο έγγραφό του προς τον κ. Μαλαπάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages