Η χρηματοδότηση στα Νοσοκομεία ρέει αλλά ο Καλλικράτης παραφυλάει.. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Η χρηματοδότηση στα Νοσοκομεία ρέει αλλά ο Καλλικράτης παραφυλάει..

Δεν τίθεται θέμα αναστολής της χρηματοδότησης στα νοσοκομεία της Μεσσηνίας, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το ΤΕΙ Καλαμάτας, όπως δηλώνουν οι διοικητές των νοσηλευτικών ιδρυμάτων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας Γιώργος Μπέζος και Πάνος Μπόζος, ο πρύτανης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου και ο πρόεδρος του ΤΕΙ Ανδρέας Κανάκης. Αφορμή για την επικοινωνία μαζί τους, το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», με τίτλο «Τέρμα τα λεφτά σε 44 νοσοκομεία και 20 Πανεπιστήμια, ΤΕΙ».
Το πρόσφατο δημοσίευμα
Το δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας» ανέφερε: «Σύμφωνα με επιστολή που απέστειλε το υπουργείο Οικονομικών στα υπουργεία Υγείας, Παιδείας και Εσωτερικών, δόθηκε εντολή να “μην εγκριθεί η μηνιαία επιχορήγηση 7%” σε 65 φορείς, καθώς αρνούνται να κοινοποιήσουν τα οικονομικά στοιχεία, βάσει των οποίων θα σχηματιστεί η πλήρης εικόνα για το έλλειμμα και τις υποχρεώσεις της γενικής κυβέρνησης.
Πάντως, από τα έως τώρα στοιχεία που έχουν αποσταλεί και στην Ελληνική Στατιστική Αρχή το έλλειμμα του προϋπολογισμού διαμορφώνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στο 9,7% με 9,8%, ελαφρώς υψηλότερο από το 9,5% που ανακοίνωσε προ μηνός η κυβέρνηση και το 9,6% της τρόικας. Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ακόμη κι αν είναι ελλιπή, θα κοινοποιηθούν στη Eurostat στα τέλη του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages