Αποθρασύνθηκαν οι δράστες κλοπών στη Τριφυλία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Αποθρασύνθηκαν οι δράστες κλοπών στη Τριφυλία

ΕΧΟΥΝ αποθρασυνθεί οι δράστες κλοπών σε πολλές περιοχές της Μεσσηνίας με πρόσφατα κρούσματα τις διαρρήξεις σε μονοκατοικία στην Καλαμάτα την ώρα που κοιμόντουσαν οι ιδιοκτήτες, τις κλοπές ολόκληρων οικοσυσκευών στους Γαργαλιάνους αλλά και τις κλοπές στο Πλατύ Μεσσηνίας χωρίς να κολώνουν πουθενά. Ομως αρκετά συμβάντα έχουμε και στην περιοχή της Τριφυλίας.
Πιο αναλυτικά κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ περίπου άρπαξαν άγνωστοι από σπίτι στην Τερψιθέα της Κυπαρισσίας το βράδυ της Τρίτης, την ώρα που έλειπε η ιδιοκτήτρια.
Το συμβάν, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, έγινε μεταξύ 7 και 8 η ώρα το βράδυ και η ίδια το ανακάλυψε μόλις επέστρεψε στο σπίτι της. Οι διαρρήκτες κατάφεραν να μπουν στο σπίτι από ένα μικρό παράθυρο της κουζίνας, σπάζοντας μάλιστα μια σιδερένια κατασκευή που είχε τοποθετηθεί για ασφάλεια στην εξωτερική του πλευρά. Αν και το άνοιγμα ήταν πολύ μικρό, κατάφεραν να μπουν στο σπίτι και ν' αφαιρέσουν τα κοσμήματα. Στην περιοχή της Τερψιθέας, το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί διαρρήξεις σε δύο ακόμη σπίτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages