Καταπέλτης ο Δήμαρχος Τριφυλίας για τα λουκέτα παντού... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Καταπέλτης ο Δήμαρχος Τριφυλίας για τα λουκέτα παντού...

16/3/2011
ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ προς κάθε κατεύθυνση σε εκείνους που επιχειρούν την ερημοποίηση της υπαίθρου τασσεται με έγγραφά του όχι μόνο το Δ.Σ. Τριφυλίας αλλά και ο Δήμαρχος Τριφυλίας με αφορμή τα λουκέτα στα παραρτήματα των ΙΚΑ. Η απόφαση αναστολής λειτουργίας πάγωσε προσωρινά μέχρι να κουρνιάσει ο θόρυβος και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα θα εφαρμοστεί. Σήμερα δημοσποιούμε τα έγγραφα που έχουμε για την απίστευτη αυτή ιστορία. Στο πρώτο ο Δήμαρχος κ. Κόλλιας προς τον κ. Σπυρόπουλο τονίζει: "Καταγγέλλω την ιδιότυπη μπαμπεσιά του Διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρτου Σπυρόπουλου, ο οποίος παρά την διαβεβαίωσή του, όχι μόνο προσωπικά σε μένα, ότι δεν θα ανασταλεί η λειτουργία των Παραρτημάτων Γαργαλιάνων και Φιλιατρών, πριν γίνει συζήτηση για το ζήτημα αυτό, προχώρησε με νεότερη απόφασή του στο κλείσιμο των συγκεκριμένων Παραρτημάτων.
Είναι ντροπή για δημόσιους άντρες να ακυρώνουν το λόγο τους στο όνομα ποιας σκοπιμότητας; Φίλε (τέως και νυν;) κύριε Σπυρόπουλε τι συμπεριφορά είναι αυτή; Περιμένουμε την επιβεβαίωση της διαβεβαίωσή σου
. "
Στην έντονη διαμαρτυρία του προχώρησε και ο Εμπορικός σύλλογος τονίζοντας σε έντονο ύφος ότι : «Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει την αντίρρηση – διαμαρτυρία του σχετικά με την απόφαση του διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτου Σπυρόπουλου για αναστολή λειτουργίας του παραρτήματος ΙΚΑ Φιλιατρών από τις 14 Μαρτίου 2011. Κάποτε μιλούσαμε για σωστό καταμερισμό υπηρεσιών, τώρα πλέον το σχέδιο “Καλλικράτης“ διογκώνει τις ήδη διογκωμένες πόλεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages