Η...Σταύρωση του λαού μας απο τους Πολιτικούς.. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Η...Σταύρωση του λαού μας απο τους Πολιτικούς..

ΕΙΝΑΙ αλήθεια ότι το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου θα έρθει η θρησκευτική Ανάσταση για τους πιστούς που θα σημάνει πνευματική και ηθική ανάταση αλλά η οικονομική Ανάσταση μάλλον θα αργήσει να εξακτινώσει το φως της ελπίδας για τον λαό μας. Είναι περίεργο που τελικά χθές 21η Απριλιού κατά τρόπον τινά γιορτάσαμε την επέτειο της Δικτατορίας και την μαύρη σελίδα που άνοιξε για την πολιτική μας ιστορία. Ομως είναι πιο περίεργο ότι στους δρόμους ακούγαμε ότι οι περίφημοι σημερινοί Δημοκρατες κάποτε ήταν υμνητές της επταετίας. Ναι είναι αλήθεια ότι η...Ελληνική ιστορία επαναλαμβάνεται. Αλλά το πιο σοφό που άκούσαμε ήταν απο αναγνωστη μας με τον οποίο μάλιστα συμφώνησαν όσοι ρωτήσαμε αργότερα για το πολιτικό γίγνεσθαι της εποχής.
Ειπε το εξής σοφό "Ολοι εκείνοι που έφαγαν καλά επι Χούντας και αναλογίστηκαν το συμφέρον τους αμέσως μετά την πτώση της δικτατορίας χώθηκαν οι μέν στα βρακιά της Νέας Δημοκρατίας και άλλοι στα βρακιά του ΠΑΣΟΚ και θέλησαν να λέγονται αγωνιστές....' Αν έχει δίκιο ή άδικο θα το κρίνετε μόνοι σας. Οπως το γεγονός ότι ορισμένοι -αχ αυτή η γενιά του Πολυτεχνείου- εξαργύρωσαν με αξιώματα τους αγώνες για Ελευθερία. Διότι και οι φίλοι μου τότε που αναμετέδιδαν τον παράνομο σταθμό του Πολυτεχνείου δεν ζήτησαν ποτέ αξιώματα και μάλιστα δημιούργησαν τον σταθμό του Παύλου Μπακογίαννη στο Καρπενήσι. Ναι, εκείνον τον σοφό που μας έλεγε ότι στην 'Δημοκρατια δεν υπάρχουν αδιέξοδα, αλλά κάποιοι θα επιχειρήσουν να τα δημιουργήσουν...'.
Ισως αυτή η πολιτική κουζίνα θυμίζει αχταρμά της σημερινής κατάστασης. Οπως τον πληθωρικό κ. Πάγκαλο που παραδίδει μαθήματα Τουρκικής ιστορίας στους Ελληνες όταν αναφέρεται στα έργα των γειτόνων. Ομως λησμονεί ότι ο απλός λαός μας ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ σήμερα. Και δεν γνωρίζει πότε θα έρθει η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ....Καλή Ελληνική Ανάσταση λοιπόν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages