Εθιμοτυπική επίσκεψη Ρωσων πρακτόρων με θετικά μηνύματα για τον τουρισμό - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Εθιμοτυπική επίσκεψη Ρωσων πρακτόρων με θετικά μηνύματα για τον τουρισμό

EΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ επίσκεψη στο Δήμαρχο Τριφυλίας πραγματοπίησε σήμερα εκπρόσωπος των τουριστικών πρακτορείων της Ρωσίας συνοδευόμενη απο τον εκπρόσωπο του messiniamare Καλονερού, παρουσία των Αντιδημάρχων κ. Στάθη Ανδρινόπουλου, Γιώργου Σαμπαζιώτη και της Προέδρου της Ενωσης Ξενοδόχων Τριφυλίας κ. Χριστοδούλου. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης αντάλλαξαν απόψεις για την στενή συνεργασία μεταξύ των φορέων στα πλαίσια του Greek Forum που διοργανώνεται στην Costa Navarino αυτό το διήμερο, ενώ ο Δήμαρχος χάρισε στους φιλοξενούμενους ένα καλάθι με τοπικά προιόντα, πληροφοριακό υλικό αλλά και συνοδευτικά γλυκίσματα για το καλωσόρισμα που προηγήθηκε σε ζεστή αμτόσφαιρα.
Σε δηλώσεις του ο Μιχάλης Ταλόγλου απο το messiniamare αναφέρθηκε στη νέα ιδιοκτησία της μεγάλης μονάδας στο Καλονερό τονιζοντας ότι "ξεκινά το πρόγραμμα τακτικών συναντήσεων στα πλαίσια καλύτερης γνωριμίας των Ρώσων πρακτόρων και δημοσιογράφων στον τόπο μας γνωρίζοντας τη περιοχή μας, καθώς η συνάντηση αποτελεί μια πρώτη γνωριμία με την ιστορία, την τοπική παραγωγή και την τουριστική ομορφιά του τόπου μας και εκτός απο την ξενάγηση διανέμουμε πληροφοριακό υλικό" για να επιβεβαιώσει μετά απο ερώτηση ότι υπάρχει ενδιαφέρον απο την Ρωσική πλευρά για την επισκεψιμότητα στη περιοχή και μάλιστα εξέφρασε την άποψη ότι "όλα αυτά είναι θέμα ικανοτήτων και δυνατοτήτων για να αναδείξουμε το καλύτερο κομμάτι του τόπου μας..."
Η Πρόεδρος των Ξενοδόχων κα Γεωργία Χριστοδούλου συμπλήρωσε ότι "σε συνεργασία με το Δήμο Τριφυλίας συμμετέχουμε στο Greek forum προκαλώντας το ενδιαφέρον των Ρώσων πρακτόρων καθώς η περιοχή μας διαθέτει υποδομές και τα ξενοδοχεία πληρούν όλες τις προυποθέσεις για να δεχθούν επισκέπτες απο την φιλική χώρα....και για αυτό θα επιμείνουμε σε αυτή την προσπάθεια". Ικανοποιημένη ήταν πάντως η κα Τατιάννα Τότοβα εκπρόσωπος των τουρισιτκών γραφείων Lampirint καθώς έδειξε ενδιαφέρον για τα αρχαιολογικά μνημεια του τόπου και τα προιόντα που παράγει ο τόπος μας...
Τέλος ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας υπογράμμισε οτι "είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με την εκπρόσωπο των πρακτόρων αποτελώντας την καλύτερη ευκαιρία να αναδείξουμε τις ομορφιές της περιοχής καθώς διαθέτουμε το τριπλο πλεονέκτημα των παραλιών μας, του ορεινού αναπτυσσόμενου όγκου αλλά και το γεγονός ότι είμαστε αγροτομάνα περιοχή με άριστα προιόντα". Εξήγησε ότι "δόθηκε έμφαση στο λάδι, κρασί, κηπευτικά ενώ βλέποντας την διάθεση για μια συνάντηση στο μέλλον με περιηγήσεις και βραδιές ελληνικού χρώματος, συμφωνήσαμε να τους δεχθούμε απο την στιγμή που πλέον έχουμε απευθείας πτήσεις στο Νομό μας απο την Ρωσία" ενώ για την Πύλο ο Δήμος μετέχει με δικό τυο περίπτερο μοιράζοντας υλικό και προιόντα, ενώ δεν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο φιλοξενίας με περιηγήσεις στους δημοσιογράφους που θα μεταφέρουν το μήνυμα της φιλοξενίας στον τόπο τους, ανοιγοντας χρυσές ευκαιρίες στον τουριστικό τομέα.
ΙΩΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages