Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Νικολάκου για τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Νικολάκου για τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου

Συνέχεια στην αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών είχαμε σήμερα μετά και το νέο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία». Σε αυτό φιλοξενείται δήλωση του Γ. Πουλοκέφαλου (Προέδρου του Π.Σ.), και γίνεται λόγος για έντονο διαπληκτισμό του με την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου.
Η κα Νικολάκου πάντως σήμερα ερωτώμενη ξεκαθάρισε πως η παράταξη του Π. Τατούλη είναι και θα παραμείνει ενωμένη, σημείωσε πως στην κοινή (προχθεσινή) δήλωση (Νικολάκου – Πουλοκέφαλου) το χειρόγραφο ανήκε στον Πρόεδρο του Π.Σ., και κατηγόρησε την εν λόγω εφημερίδα για προσπάθεια σπίλωσης και συκοφάντησης απέναντι στην παράταξη «Νέα Πελοπόννησος». Χαρακτηριστικά στην δήλωσή της τόνισε: «…Θέλω να σας πω λοιπόν ότι ξεκαθαρίσαμε τελείως το θέμα με τον αγαπητό μου συνάδελφο Γιώργο Πουλοκέφαλο, τον οποίο ξέρω αρκετό καιρό γίνεται μια προσπάθεια κάποιοι να σταματήσουν το έργο της περιφέρειας, γίνεται μια προσπάθεια κάποιοι να δείξουν ότι υπάρχει διάλυση παράταξή μας είναι όλη μαζί, είναι όλη μαζί σήμερα εδώ, ήταν όλη μαζί την Κυριακή στην ολομέλεια που έγινε. Νομίζω ότι αυτοί που πρέπει να αναρωτηθούν είναι η συγκεκριμένη εφημερίδα η οποία δέχεται συνεχώς διαψεύσεις για αυτά τα οποία αναφέρει, εμείς συνεχίζουμε, συνεχίζουμε και δίνουμε αναφορά μόνο στους Πελοποννήσιους και μόνο στους Μεσσήνιους πολίτες και θέλω να πω και κάτι άλλο, υπάρχει σήμερα μια μεγάλη προσβολή από τη συγκεκριμένη εφημερίδα "Ελευθερία" στο πρόσωπο του προέδρου του Περιφερειακού συμβουλίου του Γιώργου Πουλοκέφαλου,προσπαθεί να παρουσιάσει ότι αυτή την επιστολή απλώς την υπέγραψε, καλή πίστη χωρίς να την γνωρίζει, είμαι σίγουρη όμως ότι η εφημερίδα ξέρει ότι το χειρόγραφο κείμενο ανήκει στον κύριο Πουλοκέφαλο. Καταλαβαίνεει λοιπόν ότι υπάρχει μια σπίλωση και μια συκοφάντηση απέναντι στην παράταξή μας.
Σε ότι αφορά στη μεθοδευμένη συκοφάντηση απέναντι στο πρόσωπό μου, εγώ απαντώ με την εργασία μου τη σκληρή, απαντώ στους πολίτες και χαίρομαι πάρα πολύ που στη συναναστροφή που έχω καθημερινά μαζί τους δείχνουν πόσο πολύ πιστεύουν και εμάς και πάνω από όλα τον επικεφαλής της παράταξής μας τον Πέτρο Τατούλη, που δε νομίζω ότι χρειάζεται να δώσω καμία απάντηση. Θέλω όμως να στείλω ένα μήνυμα, εάν κάποιοι προεκλογικάμας στήριξαν πιστεύοντας ότι θα έχουν ανταποδοτικά οφέλη, αν κάποιοι το έκαναν για αυτό το λόγο, να ξέρουν ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει. Υποδείξεις για τον τρόπο που θα διοικήσουμε την Πελοπόννησο, ή για τις υποδομές για τις οποίες είμαι και αρμόδια θεματική αντιπεριφερειάρχης για τη Μεσσηνία και για την Πελοπόννησο, δεν δεχόμαστε από κανέναν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages