Μεσσήνιος ο νέος Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Μεσσήνιος ο νέος Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας

Υπό την προεδρία του κ. Θεόδωρου Αρβανίτη, μέλους του Δ.Σ. του Α.Σ.Δ.Α. και πλειοψηφούντος εκπροσώπου του Δήμου Περιστερίου, που αποτελεί την έδρα του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ.Δ.Α. συνεδρίασε τη Δευτέρα 18 Απριλίου και εξέλεξε μέσα σε κλίμα ενότητας και ομοφωνίας τον νέο Πρόεδρο του Συνδέσμου.
Το Δ.Σ., στο οποίο εκπροσωπήθηκαν από Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους όλοι οι Δήμοι - μέλη του Α.Σ.Δ.Α. πλην του Δήμου Ιλίου, εξέλεξε νέο Πρόεδρο του Α.Σ.Δ.Α. τον Δημοτικό Σύμβουλο Χαϊδαρίου κ. Ανδρέα Μποζίκα.
Στην ίδια συνεδρίαση, το Δ.Σ. εξέλεξε Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου, τον κ. Νίκο Παναγιωτάτο, Δημοτικό Σύμβουλο Χαϊδαρίου καθώς επίσης τους κ.κ. Γιώργο Τόλη, Δημοτικό Σύμβουλο Αιγάλεω και Θεοδοσία Στίγκα, Δημοτική Σύμβουλο Αγίων Αναργύρων - Καματερού τακτικό και αναπληρωματικό κατά αντιστοιχία μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Α.Σ.Δ.Α.
Αμέσως μετά την εκλογή του ο νέος Πρόεδρος του Α.Σ.Δ.Α. κ. Ανδρέας Μποζίκας ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του. Τόνισε ότι κοινός στόχος όλων είναι η συνέχιση του πολύ σημαντικού αναπτυξιακού και περιβαλλοντικού έργου του Α.Σ.Δ.Α. μέσα στις νέες συνθήκες που διαμορφώνει η διοικητική μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη».
Αναφέρθηκε στις άμεσες προτεραιότητες του Συνδέσμου, όπως η υλοποίηση των ώριμων έργων που έχει αναλάβει να εκτελέσει ο Α.Σ.Δ.Α. για τη Δυτική Αθήνα, η έγκαιρη και πλήρης προετοιμασία του Συνδέσμου για την αντιπυρική προστασία του Ποικίλου Όρους - Όρους Αιγάλεω και κατά τη φετινή περίοδο, η διεκδίκηση οικονομικών πόρων, αναπτυξιακών προγραμμάτων και μέτρων για τη στήριξη της απασχόλησης στη Δυτική Αθήνα.
Βιογραφικό του νέου Προέδρου του Α.Σ.Δ.Α. Ανδρέα Μποζίκα
Γεννήθηκε το 1957 στο Χαϊδάρι, όπου μεγάλωσε και κατοικεί μέχρι και σήμερα.
Από τα μαθητικά του χρόνια συμμετέχει στα κοινά.
Ασχολήθηκε με τον τοπικό αθλητισμό και διατέλεσε μέλος της Διοίκησης Συλλόγων στο βόλεϋ, την κολύμβηση και το ποδόσφαιρο.
Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Χαϊδαρίου πρώτη φορά το 1998.
Το 1999-2002 διατέλεσε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού, πρόεδρος του ίδιου οργανισμού, πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης του Δήμου και Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών.
Την ίδια περίοδο, ευαισθητοποιημένος για την στήριξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες, συνέβαλε στην ολοκλήρωση του «Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες ΕΡΕΙΣΜΑ».
Το 2003-2006 διατέλεσε Πρόεδρος των παιδικών σταθμών του Δήμου Χαϊδαρίου και στη συνέχεια Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης του Δήμου.
Στις Δημοτικές εκλογές του 2006 και στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 εξελέγη πρώτος σε ψήφους Δημοτικός Σύμβουλος από το Δημοτικό συνδυασμό «Πρώτα το Χαϊδάρι».
Έχοντας ολοκληρώσει σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, από το 1981 διατηρεί επιχείρηση με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία σύγχρονων συστημάτων αυτοματισμού βιομηχανικού εξοπλισμού, με έδρα το Χαϊδάρι. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο θυγατέρων.
kalamatablogs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages