Αγωνιστικός εορτασμός της Πρωτομαγιάς στην Τριφυλία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Αγωνιστικός εορτασμός της Πρωτομαγιάς στην Τριφυλία

EΝΩΤΙΚΟΣ αλλά και μαζικός αναμένεται να είναι φέτος ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς στην Τριφυλία αφού το οικονομικό τσουνάμι που επιβάλλει η τρόικα και η Κυβέρνηση κατ εντολή των δανειστών της, διαμορφώνει το μεγάλο κίνημα αντίστασης στην ισοπέδωση κοινωνικών κατακτήσεων όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι με νόημα.
Για τον λόγο αυτό ευρεία σύσκεψη για τις εκδηλώσεις Εργατικής Πρωτομαγιάς στην περιοχή της Κυπαρισσίας πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Τριφυλίας με την συμμετοχή εκπροσώπων του Εργατικού Κέντρου, της Β ΕΛΜΕ Μεσσηνίας την οποία εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της κ. Στυλιανός, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τριφυλίας με τον κ. Νίκο Τζώνη, τα σωματεία Οικοδόμων Κυπαρισσίας και Φιλιατρών παρουσία των εκπροσώπων τους αλλά και του Συλλόγου Δικαστικών υπαλλήλων αρμοδιότητας Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας μέσα σε ένα ζεστό κλίμα όπου εκδόθηκε κοινή ανακοίνωση. Σύμφωνα με αυτή οι Σύλλογοι καλουν τους εργαζόμενους για αγωνιστικό χαιρετισμό της Πρωτομαγιάς την Κυριακή 1 Μαίου στις 11 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Τριφυλίας όπου θα γίνουν ομιλίες, χαιρετισμοί και αναφορές στο ιστορικό της ημέρας.
Θυμίζουμε ότι είναι η πρώτη φορά μετά απο πολλά χρόνια που διεξάγεται κοινός εορτασμός για την Εργατική πρωτομαγιά στην περιοχή καθώς παλιότερα συμμετείχαν μόνο οι οικοδόμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages