«Κάλιο αργά παρά ποτέ» για το γραφείο υποδοχής συνεδρίων - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 30 Απριλίου 2011

«Κάλιο αργά παρά ποτέ» για το γραφείο υποδοχής συνεδρίων

Μια καλή πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου και του προέδρου του Γ. Καραμπάτου που αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει μεγάλη εμπειρία στο τουριστικό τομέα, που ευχόμαστε να προχωρήσει και να μην είναι μόνο για προεκλογικούς… λόγους μια και έπρεπε να έχει γίνει πριν πολλά χρόνια. “Συνδυασμένες Δράσεις για τον Τουρισμό” είναι το θέμα της Ημερίδας, που οργανώνει το Επιμελητήριο Μεσσηνίας στο Συνεδριακό Κέντρο “ELITE BLUE CENTER” (Ναυαρίνου 2, Καλαμάτα) τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2011 και ώρα 18.00, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του νέου Γραφείου Συνεδρίων και Θεματικών Μορφών Τουρισμού της Μεσσηνίας.
Η Ημερίδα έχει σχεδιαστεί, ως μια ημερίδα πρακτικής ενημέρωσης για τη δράση ή σωστότερα τις δράσεις του Επιμελητηρίου, όσον αφορά στον Τουρισμό στην περιοχή της Μεσσηνίας. Και μάλιστα τις συνδυασμένες δράσεις, διότι αυτές αλληλο-εξαρτώνται και αλληλο-υποστηρίζονται μεταξύ τους, ώστε να διαμορφώνουν ένα σύνολο, που θα συμβάλει στην ανάδειξη και αξιοποίηση των φυσικών κα πολιτιστικών πόρων και των υποδομών της περιοχής μας. Αυτός είναι και ο λόγος, που δεν προβλέπονται προκαταρκτικοί χαιρετισμοί, αλλά τοποθετήσεις/σχόλια εκ μέρους των επισήμων, που θα βρίσκονται εδώ. Μάλιστα, στην ημερίδα θα γίνει διεξοδική παρουσίαση της Ιστοσελίδας του Γραφείου Συνεδριακού και Θεματικού Τουρισμού Μεσσηνίας.Ακόμη, κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί Εργαστήριο (workshop), για την επικοινωνία των τουριστικών επιχειρηματιών της Μεσσηνίας και ιδίως όσων ασχολούνται με θεματικές μορφές τουρισμού και με επαγγελματικό τουρισμό, με μέλη του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων – ΗΑΤΤΑ.
Μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος, ο καθ. Αρχαιολογίας κ. Πέτρος Θέμελης, ο Γεν. Δ/ντής της Costa Navarino κ. Τάκης Αλατσάς, ενώ τοποθετήσεις θα γίνουν εκ μέρους του Προέδρου ΕΟΤ κ. Νικόλα Κανελλόπουλου, του αιρετού Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και του Δημάρχου Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages