ΔΥΣΚΟΛΟ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΖΙΡΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 3ΜΗΝΟ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΔΥΣΚΟΛΟ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΖΙΡΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 3ΜΗΝΟ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΔΥΣΚΟΛΟ για τους επαγγελματίες της Κυπαρισσίας ήταν το πρώτο τρίμηνο του 2014 καθώς τα μειωμένα έσοδα και οι αυξημένες υποχρεώσεις δημιουργούν προβλήματα ρευστότητας στην αγορά με αποτέλεσμα να ελπίζουν στην κίνηση του Πάσχα όπως και της επικείμενης τουριστικής περιόδου.
Εμφανή είναι η κατάσταση στα καταστήματα εστίασης όπου οι παραγγελίες έχουν μειωθεί η περιορίζονται στα απαραίτητα την ώρα που όπως ομολογεί ο Φώτης Κωνσταντόπουλος η κατάσταση είναι δύσκολη καθώς "η κίνηση είναι πεσμένη ιδίως αυτό το τρίμηνο αλλά φέτος η κατάσταση είναι τραγική αφού ο κόσμος δεν έχει χρήματα αλλά ζει με την αβεβαιότητα για το μέλλον καθώς μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο και θα τεθούν πάλι τα διλήμματα αν θα μείνουν ή όχι στο Ευρώ αφού ο κόσμος θα χορτάσει με την αβεβαιότητα από τους πολιτικούς μας". Συμπλήρωσε ότι "τα έξοδα έχουν αυξηθεί εκθετικά οπότε ευελπιστούμε μόνο στη τόνωση της αγοράς από το τουριστικό προιόν καθώς οι υποχρεώσεις πάνε προς τα πίσω με μόνη σωτήρια λύση το καλοκαίρι" λέγοντας ότι το κατάστημά του συντηρεί 2 τετραμελείς οικογένειες με αποτέλεσμα η επιβίωση να είναι δύσκολη. 
ΙΔΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ
Εξήγησε ότι ίδια εικόνα έχουν οι συνάδελφοι του που αποτυπώνουν παντού τα ίδια προβλήματα σε κάθε τομέα του εμπορίου παρά το γεγονός ότι κάποιες επιχειρήσεις εστίασης επιβιώνουν οριακά επισημαίνοντας ότι οι εισφορές του ΟΑΕΕ είναι υπέρογκες και εκτός πραγματικότητας. 
Ο καταναλωτής Τάκης Γιαν. είπε ότι ο κόσμος συμπάσχει με τους επαγγελματίες καθώς "αυτή την ώρα βλέπετε 50 καρέκλες στο μαγαζί και ένα πελάτη ενώ πάντα λέμε κάθε πέρσι και καλύτερα" καταλήγοντας ότι "ο κόσμος δίνει μάχη να ανταποκριθεί στα έξοδά του με αποτέλεσμα η καθημερινή επιβίωση δεν οδηγεί σε θετικά αποτελέσματα". ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages