Σε ναρκοπέδιο περπατούν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Σε ναρκοπέδιο περπατούν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες!

ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ πήρε η υπόθεση των τεσσάρων αντιπεριφερειαρχών, που έχουν διαχωρίσει την θέση τους από την περιφερειακή αρχή. Ο Ανδρέας Πουλάς έχει ήδη παραιτηθεί, ενώ ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Γιώργος Πουλοκέφαλος, ρητά δεσμεύτηκε, στην συνεδρίαση της Δευτέρας, ότι θα παραιτηθεί αύριο. Την αντικατάστασή του ζήτησε ο Τάσος Χειβιδόπουλος, επικαλούμενος άρθρο του «Καλλικράτη», βάσει του οποίου, μέλος του περιφερειακού συμβουλίου που ανεξαρτητοποιήθηκε δεν μπορεί να εξακολουθήσει να είναι μέλος του προεδρείου του περιφερειακού συμβουλίου, σημειώνοντας ότι τα ζητήματα νόμιμης σύνθεσης θέτουν συνεπακολούθως και προβλήματα στην νομιμότητα των αποφάσεων του συλλογικού οργάνου.
ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Με κοινή δήλωσή τους, έξι περιφερειάρχες που παραμένουν στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη, καλούν τον Γιώργο Δέδε και τον Παναγιώτη Αλευρά να παραιτηθούν. Στο κείμενο που διένειμαν, αναφέρουν: «Καλούμε τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, κ. Γιώργο Δέδε και τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, κ. Παναγιώτη Αλευρά, να υποβάλλουν έστω και σήμερα τις παραιτήσεις τους από τις θεσμικές θέσεις που κατέχουν, προκειμένου να μην σταθούν εμπόδιο στην συνέχιση του έργου της περιφερειακής Αρχής. Η Δημοκρατία είναι ευρύχωρο πεδίο για την έκφραση όλων των πολιτικών πρωτοβουλιών και οι πολίτες αποφασίζουν για την φερεγγυότητα, την καθαρότητα, την αξιοπιστία, την ανεξαρτησία και τα επιχειρήματα εκείνων που τις εκφράζουν». Την δήλωση υπογράφουν: Τάσσος Χειβιδόπουλος, Αργολίδας, Βαγγέλης Γιαννακούρας, Αρκαδίας, Ντία Τζανετέα, Λακωνίας, και οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Ντίνα Νικολάκου, Απόστολος Παπαφωτίου και Φάνης Στεφανόπουλος.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΚΑΤΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ Σε ανακοίνωση που διανεμήθηκε από το γραφείο του Οδυσσέα Βουδούρη γίνεται επίθεση εναντίον της Ντίνας Νικολάκου για την πρότασή της να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα. Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Κ. Βουδούρη παραιτηθείτε, κ. Γόντικα παραιτηθείτε, κκ Πουλά, Πουλοκέφαλε, Δέδε, Αλευρά παραιτηθείτε κλπ.», αυτή είναι η απάντηση της εναπομένουσας αντιπεριφερειάρχη του κ. Τατούλη στις βαριές κατηγορίες για αδιαφάνεια, αυταρχισμό, ατασθαλίες, υπερσυγκεντρωτισμό. Είναι βέβαια κατανοητή η πανικόβλητη προτροπή της κ. Νικολάκου, διότι η παραίτηση των όσων θέτουν τα ενοχλητικά ερωτήματα είναι η μόνη περίπτωση να σωθεί η παρούσα Διοίκηση της Περιφέρειας. Δυστυχώς για την κ. Νικολάκου και τον κ. Τατούλη, η απάντηση στην απεγνωσμένη προσδοκία τους θα είναι να παραιτήσει τους ίδιους ο Πελοποννησιακός λαός στις επερχόμενες εκλογές. Κάθε άλλη απάντηση στην κ. Νικολάκου εκ μέρους μας περιττεύει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages