“Σημαντική η απόφαση της Κυβέρνησης για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών του Κράτους προς τους Ιδιώτες” - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

“Σημαντική η απόφαση της Κυβέρνησης για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών του Κράτους προς τους Ιδιώτες”

Ο Πρό­ε­δρος του Ε­πι­με­λη­τη­ρί­ου Μεσ­ση­νί­ας Δη­μή­τριος Μα­νιά­της θε­ω­ρεί ση­μαν­τι­κή την α­πό­φα­ση της κυ­βέρ­νη­σης να ε­κτα­μι­ευ­θεί ε­πι­πλέ­ον έ­να δι­σε­κα­τομ­μύ­ριο ευ­ρώ μέ­σα στο τρέ­χον έ­τος για την α­πο­πλη­ρω­μή των λη­ξι­πρό­θε­σμων ο­φει­λών του κρά­τους προς τον ι­δι­ω­τι­κό το­μέ­α, δι­ό­τι θα ε­νι­σχύ­σει την πα­ρο­χή ρευ­στό­τη­τας στην α­γο­ρά. Η ση­μαν­τι­κή συμ­φω­νί­α για την δι­α­νο­μή μέ­ρους του πρω­το­γε­νούς πλε­ο­νά­σμα­τος θα έ­χει πολ­λα­πλά ο­φέ­λη στην ε­νί­σχυ­ση της α­γο­ράς, αρ­κεί να με­λε­τη­θεί σω­στά σε ποι­ους και πώς θα δο­θούν αυ­τές οι ε­νι­σχύ­σεις.
Ε­πει­δή α­πο­τε­λού­σε πά­γιο αί­τη­μα του ε­πι­χει­ρη­μα­τι­κού κό­σμου η μεί­ω­ση των α­σφα­λι­στι­κών ει­σφο­ρών, ο κ. Μα­νιά­της πι­στεύ­ει ό­τι η α­πό­φα­ση για μεί­ω­ση θα συμ­βάλ­λει α­πο­φα­σι­στι­κά στην μεί­ω­ση του κό­στους λει­τουρ­γί­ας των ε­πι­χει­ρή­σε­ων. Ε­πί­σης, η ε­ξει­δί­κευ­ση των μέ­τρων που συ­νο­δεύ­ουν την συμ­φω­νί­α Κυ­βέρ­νη­σης-Τρό­ι­κας και κυ­ρί­ως αυ­τών που α­φο­ρούν τα ερ­γα­σια­κά και τις με­ταρ­ρυθ­μί­σεις που προ­τεί­νει ο Ο­Ο­ΣΑ πρέ­πει να κι­νη­θούν προς την σω­στή κα­τεύ­θυν­ση για την χά­ρα­ξη μιας ε­θνι­κής οι­κο­νο­μι­κής πο­λι­τι­κής. Ο Πρό­ε­δρος του Ε­πι­με­λη­τη­ρί­ου Μεσ­ση­νί­ας ε­πι­ση­μαί­νει ό­τι ε­δώ και τώ­ρα εί­ναι α­πα­ραί­τη­το: Να λη­φθεί μέ­ρι­μνα για τις ο­φει­λές των ε­παγ­γελ­μα­τι­ών σε α­σφα­λι­στι­κούς φο­ρείς και δη­μό­σιο.Ου­σι­α­στι­κή ε­λά­φρυν­ση της σκλη­ρό­τε­ρης φο­ρο­λο­γι­κής πο­λι­τι­κής.Η παύ­ση των κα­τα­σχέ­σε­ων λό­γω α­νε­ξό­φλη­των ο­φει­λών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages