ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΤΟΥΡΚΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΤΟΥΡΚΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ



ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ήταν η εκδήλωση του Λυκείου Κυπαρισσίας αφιερωμένη στους χορηγούς-ευεργέτες του σχολικού συγκροτήματος στο ξενοδοχείο Κανελλάκης παρουσία προσωπικοτήτων της Τριφυλίας, Μεσσηνίας και της χώρας μας που απέδωσαν φόρο τιμής στο φημισμένο σχολείο.
Ο Διευθυντής του Λυκείου Βαγγέλης Αντωνόπουλος ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές ενώ απαρίθμησε τα έργα των δωρητών, λέγοντας ότι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό όπως ο Κων/νος Καρβέλας που άφησε 10.000 ευρώ με διαθήκη του με αναμνηστική μαρμάρινη πλάκαπου δόθηκε στον εκπρόσωπο του εκλιπόντος κ. Κοτσώρη από τον Μητροπολίτη Τριφυλίας- Ολυμπίας κ. Χρυσόστομο. Ο Σεβασιμώτατος συνεχάρη το Λυκειάρχη για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει ελπίζοντας ότι οι κόποι όλων θα ανταμειφθούν.
ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πλακέτα απονεμήθηκε στον Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος Αλέξανδρο Τουρκολιά που κατάγεται από την περιοχή μας και ο οποίος έστειλε πλούσιο υλικό για τις ανάγκες της σχολικής μονάδας αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ. Το αναμνηστικό απένειμε ο Διοικητής της 6ης ΔΥΠΕ κ. Κατσίβελας σε μια όμορφη τελετή. Ο κ. Τουρκολιάς στο σύντομο χαιρετισμό του εξήρε το έργο του σχολείου τονίζοντας ότι η πόλη είναι στη καρδιά του καθώς ελπίζει στους νέους ανθρώπους του μέλλοντος που έρχεται γρήγορα λέγοντας ότι "πρέπει να εξοπλιστούν στις νέες απαιτήσεις του μέλλοντος με τα μηνύματα προς τους νέους να είναι μια Ελλάδα που τους αξίζει και όχι αυτά που ζήσαμε τόσα χρόνια".  Πρόσθεσε ότι "το μέλλον ανήκει στους νέους ευχόμενος επιτυχίες για να δείξουν ότι οι Έλληνες νέοι μπορούν να τα καταφέρουν με τον καλύτερο τρόπο". 
Πλακέτες απονεμήθηκαν στον κ. Διαμαντόπουλο Στέλιο από την Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Ντίνα Νικολάκου η οποία υπογράμμισε ότι "αναγνωρίζεται η προσπάθεια συμπατριωτών μας από την εκπαιδευτική κοινότητα είναι αναγκαία όσο ποτέ με προσπάθειες για συσπείρωση των υγιών δυνάμεων του τόπου μας δείχνει ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει με ψηλά το κεφάλι". Επίσης απονομές έγιναν στον Δημητρόπουλο Βασίλη από τον Διευθυντή Βθμιας εκπαίδευσης κ. Πλατάρο που έστειλε ευχές στα παιδιά με τον αρχαίο θεσμό των χορηγιών εκφράζοντας πολιτικό και κοινωνική αλληλεγγύη, αλλά και σε ανθρώπους που έδωσαν το παρών. Στην εκδήλωση εκτός από το Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Κόλλια έδωσαν το παρών αρκετοί αυτοδιοικητικοί, ενώ το σημαντικό χορηγό του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο τίμησε το σχολείο απονέμωντας παλκέτα με τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Μπακούρο. ΙΩΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages