Το όνομα του πρώην Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Μ. Αγγελάκα στην «λίστα Νικολούδη - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Το όνομα του πρώην Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Μ. Αγγελάκα στην «λίστα Νικολούδη

Στη Βου­λή έ­φτα­σε η πε­ρί­φη­μη «λί­στα Νι­κο­λού­δη», η ο­ποί­α πα­ρα­δό­θη­κε στα χέ­ρια των με­λών της Ε­πι­τρο­πής Θε­σμών και Δι­α­φά­νειας της Βου­λής. Ο Πα­να­γι­ώ­της Νι­κο­λού­δης έ­στει­λε στη Βου­λή τον κα­τά­λο­γο με τους 75 δη­μάρ­χους και πε­ρι­φε­ρεια­κούς συμ­βού­λους για τους ο­ποί­ους έ­χει ε­πέμ­βει ο ει­σαγ­γε­λέ­ας σχε­τι­κά με τη δή­λω­ση πό­θεν έ­σχες.
Η λί­στα α­πο­τε­λεί­ται ου­σι­α­στι­κά α­πό δύ­ο κα­τη­γο­ρί­ες, αυ­τούς που δεν έ­κα­ναν τη σχε­τι­κή δή­λω­ση και ε­κεί­νους που υ­πέ­βαλ­λαν α­να­κρι­βές πό­θεν έ­σχες, οι ο­ποί­οι έ­χουν και το με­γα­λύ­τε­ρο πρό­βλη­μα.Σύμ­φω­να με την λί­στα που έ­δω­σε στην δη­μο­σι­ό­τη­τα η iefimerida.gr, έ­να α­πό τα ο­νό­μα­τα που φι­γου­ρά­ρει στην λί­στα που δεν έ­κα­ναν τη σχε­τι­κή δή­λω­ση εί­ναι και αυ­τό του πρώ­ην Γ.Γ. Α­πο­κεν­τρω­μέ­νης Δι­οί­κη­σης Πε­λο­πον­νή­σου Μα­νώ­λη Αγ­γε­λά­κα.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Απάντηση Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής σε δημοσιεύματα για δήθεν μη υποβολή πόθεν έσχες του 2013

Σάββατο 29 Μαρτίου 2013



Μετά τη δημοσιοποίηση της «λίστας Νικολούδη», ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Μανώλης Αγγελάκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Με θλίψη διαπίστωσα πως το όνομά μου αναγράφεται στη «λίστα Νικολούδη», στην οποία γίνεται αναφορά σε πολιτικά πρόσωπα τα οποία δεν έχουν κάνει δήλωση πόθεν έσχες για το 2013 (εισοδήματα του 2012).
Επειδή η εν λόγω λίστα δημοσιοποιήθηκε στα ΜΜΕ και για την αποκατάσταση της αλήθειας , δηλώνω πως όπως πράττω ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια, έτσι και το 2013 υπέβαλα κανονικά δήλωση πόθεν έσχες .
Όπως μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να διαπιστώσει από την απόδειξη κατάθεσης της δήλωσης την οποία και επισυνάπτω, το πόθεν έσχες μου κατατέθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2013 στην Αρχή καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων και παρελήφθη από την υπάλληλο κα Βασιλική Γούση.
Θέλω λοιπόν να πιστεύω ότι το όνομά μου περιλαμβάνεται εκ λάθους στη λίστα και για το λόγο αυτό ζητώ την απαλοιφή του».

Pages