«Τρομοκρατική» η ληστεία της Πειραιώς στο Δώριο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

«Τρομοκρατική» η ληστεία της Πειραιώς στο Δώριο

Σύμφωνα με την αστυνομία, υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι ανήκουν σε τρομοκρατική οργάνωση και τα χρήματα από τη ληστεία προορίζονται για το λεγόμενο «επαναστατικό ταμείο».
Η ληστεία έγινε λίγο μετά τη μία και μισή το μεσημέρι στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στο χωριό Δώριο. Δύο νεαροί οι οποίοι φορούσαν περούκες, γυαλιά και ήταν οπλισμένοι με υποπολυβόλο και πιστόλι μπήκαν στην τράπεζα και αφού ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους κατευθύνθηκαν προς τα ταμεία. Εκεί με την απειλή των όπλων άρπαξαν περίπου 10.000 ευρώ και έφυγαν με ένα κλεμμένο αυτοκίνητο που είχαν τοποθετήσει πλαστές πινακίδες, στο οποίο τους περίμεναν δύο συνεργοί τους.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, λίγα χιλιόμετρα από το Δώριο Μεσσηνιας, βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι ληστές της τράπεζας.
ΕΛ.ΑΣ.: Οι ίδιοι χτύπησαν σε Κλειτορία και Βραχνέικα
Οι αστυνομικοί της Aντιτρομοκρατικής οι οποίοι εξέτασαν τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της τράπεζας στο Δώριο, πιστεύουν, από τον τρόπο δράσης τους αλλά και τα χαρακτηριστικά τους, ότι είναι μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης.
Μάλιστα εκτιμούν ότι είναι πιθανότατα οι ίδιοι που λήστεψαν τράπεζα στην Κλειτορία (είχαν τραυματίσει στο πόδι αστυνομικό) και το ταχυδρομείο στα Βραχνέϊκα Αχαΐας, αφού και στις τρεις επιθέσεις οι δράστες σχεδίασαν και εκτέλεσαν τις ληστείες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ενώ στη συνέχεια πυρπόλησαν το όχημα διαφυγής τους για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages