ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΤΗΝ αποκατάσταση πρόσβασης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο στοχεύει ο Δήμος Τριφυλίας ενώ θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα σχετικά με την πορεία του έργου που αφορά το φράγμα στα Φιλιατρά.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές που επιβεβαιώνει η Δημοτική αρχή το επόμενο διάστημα οδεύει εφόσον περαιωθούν γραφειοκρατικές διαδικασίες, η χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ που αφορά τα Δίκτυα του Φράγματος του Φιλιατρινού ποταμιού, καθώς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης κ Τροφίμων κατέθεσε πρόταση ένταξης στο ΕΣΠΑ. Το έργο περιλαμβάνεται στα Μέτρα για Δημόσια Έργα Μέτρο 4 - Επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις Υπομέτρο 4.3 - Στήριξη σε υποδομές Δράση 4.3.1 - Εγγειοβελτιωτικά έργα.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ
Σε ότι αφορά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις με τις καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στη Τριφυλία, ήδη έγινε η εγκατάσταση του εργολάβου από της τεχνική υπηρεσία της Περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας στο έργο της διαπλάτυνσης του στενού τμήματος στη περιοχή Λαγκουβάρδου της οδού Μαράθου Φιλιατρών. Πρόθεση των μηχανικών είναι να σταματήσουν οι βροχές να στεγνώσει και το έδαφος προκειμένου να αρχίσουν αμέσως οι εργασίες . Ετσι θα αρθεί η επικινδυνότητα του δρόμου και θα ικανοποιηθεί ένα διαχρονικό αίτημα της κοινωνίας πριν ακόμα έρθει η άνοιξη.
Επίσης κλιμάκιο παρουσία του Δημάρχου Τριφυλίας πραγματοποίησε αυτοψία με μηχανικούς της τεχνικής υπηρεσίας της Π.Ε. Μεσσηνίας για την καθίζηση του δρόμου Φιλιατρών Χριστιανούπολης και την άμεση επισκευή του τις επόμενες μέρες, καθώς αποτελεί πρόβλημα για τους διερχόμενους οδηγούς.. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages