Βαρεμένος: “2η φορά που η Ν.Δ. ακυρώνει την υλοποίηση του αυτοκινητοδρόμου Πάτρα-Πύργος.” - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Βαρεμένος: “2η φορά που η Ν.Δ. ακυρώνει την υλοποίηση του αυτοκινητοδρόμου Πάτρα-Πύργος.”

Αυστηρή κριτική στα όσα ανέφερε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, σε συνέντευξή του στον “Ελεύθερο Τύπο” της Κυριακής, άσκησε σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος. Συγκεκριμένα, ο τομεάρχης Υποδομών-Μεταφορών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για «εγκλωβισμό του ίδιου του Κώστα Καραμανλή αλλά και της κυβέρνησης της ΝΔ σε ένα ψεύτικο, μηδενιστικό, τοξικό αφήγημα» αλλά και για «ασκήσεις» λαϊκισμού.
Απαντάει δε συγκεκριμένα στα όσα υποστηρίζει ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών αναφορικά με τις αυξήσεις στα διόδια Αττικής, την κατασκευή  του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος αλλά και τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.Σε ό,τι μάλιστα αφορά στο Πάτρα – Πύργος είπε ότι “είναι η 2η φορά που η Ν.Δ. πάει να ακυρώσει την υλοποίηση του αυτοκινητοδρόμου Πάτρα-Πύργος.”
Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή του ο Γιώργος Βαρεμένος σημειώνει:
«Η κυβέρνηση της Ν.Δ. και ο Υπουργός Μεταφορών παραμένουν εγκλωβισμένοι σε ένα ψεύτικο, μηδενιστικό, τοξικό αφήγημα, που ανέπτυξαν προκειμένου να αντιπολιτευτούν τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα ως κυβέρνηση εξακολουθούν να κάνουν ασκήσεις λαϊκισμού, παρά τα «πολιτικά ατυχήματα» που αυτές οι ασκήσεις προκάλεσαν προσφάτως και στον Υπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages