ΕΚΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΑ... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

ΕΚΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΑ...

Συνδημότες,Συνδημότισσες, 
 Η Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Τριφυλίας καταβάλλει καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια, να διατηρεί καθαρά όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα σε ολόκληρο το εύρος τους. Σε αυτή λοιπόν την προσπάθεια οφείλουμε και πρέπει όλοι μας να είμαστε αρωγοί. Σας παρακαλούμε να βοηθήσετε το δύσκολο έργο μας, που έχει ως πρωτεύοντα στόχο τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας των πολιτών. Για την επίτευξη του έργου μας, να διατηρήσουμε τον τόπο μας καθαρό, χρειαζόμαστε τη συλλογική προσπάθεια όλων των κατοίκων του Δήμου. Αρχικά, τα σκουπίδια, θα ήταν φρόνιμο να μην τα βγάζουμε από τα σπίτια μας εναποθέτοντάς τα σε κάδους γεμάτους ή ρίχνοντας τα έξω από αυτούς, Δεν θα συμβεί κάτι το τρομερό αν τα κρατήσουμε για κάποιες ώρε ή για μία ημέρα ακόμα στο σπίτι μας έτσι ώστε να αποσυμφορηθούν οι κάδοι απορριμμάτων. 
Παρακαλείσθε να μην βγάζετε ογκώδη αντικείμενα (έπιπλα, άχρηστες οικιακές συσκευές, στρώματα,κλαριά, φύλλα,χόρτα κ.λ.π.) πρίν επικοινωνήσετε με την Υπηρεσία μας στα τηλέφωνα: Δ.Ε.Κυπαρισσίας:2761360742,2761360735, Δ.Ε.Γαργαλιάνων:2763022224,2763022467, Δ.Ε.Φιλιατρών:2761360023,2761360029, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 08:00 - 13:30 ώστε να συνεννοηθείτε πότε θα γίνει η τοποθέτηση και η αποκομιδή. 
Η αποκομιδή-μεταφορά από το Δήμο γίνεται μετά από την πιο πάνω συνεννόηση με την Υπηρεσία καθαριότητας, μόνο για εντός οριοθετημένων σχεδίων πόλεων και οικισμών με το ανοικτό αυτοκίνητο της υπηρεσίας και τοποθετούνται δίπλα στους κάδους και σε σημεία που δεν εμποδίζουν τη διέλευση πεζών και οχημάτων και δεν δυσχεραίνουν στην αποκομιδή τους. Για εκτός σχεδίου πόλεων και οικισμών ο Δήμος δεν θα αναλαμβάνει την μεταφορά τους. Οι δε ιδιοκτήτες υποχρεούνται (έως την έναρξη διαδικασιών Κομποστοποίησης),να τα παρακρατούν εντός της ιδιοκτησίας τους προς καύση, όπως οι ειδικές αστυνομικές διατάξεις ορίζουν. Γνωρίζουμε ότι θα ανταποκριθείτε στα παραπάνω και σας ευχαριστούμε 
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 
& ΠΡΑΣΙΝΟΥ 

ΓΡΙΒΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages