ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΗΝ 'ΕΥΧΗ" ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΗΝ 'ΕΥΧΗ" ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟ

ΤΟ τρίτο της κατά σειρά βιβλίο 'Η Ευχή΄ παρουσίασε στον προαύλιο χώρο του Αpollo resort hotel η Μαρία Καραγιάννη, που κατάγεται από την Τριφυλία επιστρέφοντας στο χώρο που είχε παρουσιάσει το δεύτερο βιβλίο της με την Σιωπή των γλάρων.
Η Μαρία Καραγιάννη έχει δηλώσει πως για τα βιβλία της επιλέγει χώρες που η ιστορία τους τις βαραίνει. Μετά τα Στη σκιά της σιωπής και Το σπίτι των γλάρων, επιστρέφει με την Ευχή, για να μεταφέρει αυτή τη φορά τον αναγνώστη στο σύγχρονο Μπουένος Άιρες, όπου κάτω από τις φωτεινές μαρκίζες των λεωφόρων του, απλώνεται ένα ολόκληρο θέατρο σκιών βαθιά ριζωμένο στα χρόνια της πιο απάνθρωπης δικτατορίας. Γιατί στην Αργεντινή αν δεν ξέρεις τα πάντα για τον άλλον, είναι σαν να μην ξέρεις τίποτα.
Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα ρεαλισμού, άλλοτε άγριο κι άλλοτε βαθιά συγκινητικό που θέτει ηθικά διλήμματα, κι εστιάζει στα γονεϊκά πρότυπα, στις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη θυσία της υπέρτατης αγάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages