Ορκίζεται δήμαρχος Πύλου- Νέστορος στις 25 Αύγουστου ο Παναγιώτης Καρβέλας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Ορκίζεται δήμαρχος Πύλου- Νέστορος στις 25 Αύγουστου ο Παναγιώτης Καρβέλας

ΑΛΛΑΓΗ σελίδας στον Δήμο Πύλου – Νέστορος, με την ορκωμοσία του Παναγιώτη Καρβέλα ως νέου δημάρχου, παρουσία του Μητροπολίτη Μεσσηνίας. Υπενθυμίζεται ότι στον β΄ γύρο των εκλογών του Ιουνίου του 2109, ο Παναγιώτης Καρβέλας κέρδισε την πλειοψηφία της προτίμησης των πολιτών του Δήμου Πύλου Νέστορος σημειώνοντας σημαντική διαφορά με ποσοστό σχεδόν 58% (στο 89% των τμημάτων), έναντι του απερχόμενου δήμαρχου Δημήτρη Καφαντάρη.
 Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος γυρίζει σελίδα αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή, 25 Αυγούστου, στις 8 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στην Πύλο (οικία «Κωνσταντίνου Τσικλητήρα» – έναντι δημαρχείου), η ορκωμοσία του νέου δημάρχου καθώς και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και των Κοινοτικών Συμβουλίων. Στην τελετή θα παραστεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ενώ ιδιαίτερη τιμή και χαρά για τον νέο δήμαρχο θα αποτελέσει η παρουσία των Συνδημοτών στην τελετή ορκωμοσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages