ΝΕΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ ΩΣ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

ΝΕΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ ΩΣ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΈΝΤΟΝΟΣ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ – ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ
  ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ στις υποδομές είναι όλων τα βλέμματα στην κυβέρνηση, με το δρόμο που αφορά στο δυτικό άξονα της Πελοποννήσου, το περίφημο Πάτρα –Πύργος, να βρίσκεται στο επίκεντρο. Μείζον για τη Μεσσηνία, κάτι που απασχολεί και το υπουργείο, είναι φυσικά και το πολύ… ταλαιπωρημένο κομμάτι που αφορά στην κατάληξη του  εν λόγω δρόμου, στο νομό, το τμήμα μέχρι την Τσακώνα, για το οποίο άλλωστε, πολλή μελάνη έχει χυθεί και πολύς λόγος έχει γίνει, μετά την απένταξή του.
Ρεπορτάζ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
Συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών και τους γενικούς γραμματείς του υπουργείου, είχε για το θέμα, ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ Κώστας Τζαβάρας, ο οποίος έλαβε την απάντηση πως το έργο θα γίνει με τον τρόπο που να εξυπηρετεί καλύτερα το δημόσιο συμφέρον και φυσικά, θα καταλήγει στην Τσακώνα, με την εξέλιξη αυτή –αν και κρατούν μικρό… καλάθι- να ικανοποιεί τους Μεσσήνιους, που έχουν δώσει… μάχες κατά καιρούς για το σημαντικό αυτό τμήμα της Ολυμπίας Οδού. Σύμφωνα με τον βουλευτή, η κυβέρνηση θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αναμένονται και οι εξελίξεις για το Καλαμάτα – Ριζμόμυλος – Πύλος – Μεθώνη, το οποίο μαζί με τον ΒΟΑ της Κρήτης, προκαλεί πονοκέφαλο στην κυβέρνηση. Περιμένουμε λοιπόν τέλος Σεπτεμβρίου να δούμε ανακοινώσεις...
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ 
Ο πονοκέφαλος αυτός άλλωστε, είναι… μεταδοτικός και ταλαιπωρεί και τις κατασκευαστικές εταιρείες, αφού για τα έργα που βρίσκονται στο στάδιο της διαγωνιστικής διαδικασίας, μοιάζει να τηρούνται από το υπουργείο, δύο μέτρα και δύο… σταθμά.
Πριν από μερικές ημέρες, ο υπουργός Υποδομών Κώστας Αχ. Καραμανλής αναγνώρισε τη σημασία του εν λόγω οδικού άξονα, ύστερα από τη διπλή συνάντηση που είχε με τον απερχόμενο δήμαρχο Πύλου – Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη και τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας Δημήτρη Καραλή, αλλά και με τον βουλευτή Γιάννη Λαμπρόπουλο αργότερα, παρουσία και του γενικού γραμματέα Υποδομών κ. Καραγιάννη, τονίζοντας πως θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα που προβλέπεται, χωρίς καμία απόκλιση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages