ΜΕ ΤΟΥΣ 6 ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

ΜΕ ΤΟΥΣ 6 ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Ώρα… αλλαγών στην αυτοδιοίκηση και όχι μόνο λόγω των νέων αρχών. Σήμερα από την Καλαμάτα ο Υπουργός Εσωτερικών έδωσε το στίγμα του για τα όσα προωθούνται με έμφαση σε μια συνολική μεταρρύθμιση που θα απλοποιεί τις διαδικασίες και θα ξεκαθαρίζει αρμοδιότητες στον χώρο της αυτοδιοίκησης και στην σχέση της με το κεντρικό κράτος. Σε αυτό το νομοθέτημα που έρχεται μέσα στο χειμώνα θα διαφοροποιείται και το εκλογικό σύστημα με την κατεύθυνση να είναι η κατάργηση της απλής αναλογικής και η διασφάλιση της αναλογικότητας και της κυβερνησιμότητας.
Μια δημιουργική σύσκεψη είχε με όλα τα ζητήματα να τίθενται επί τάπητος στο δημαρχείο της Καλαμάτας ο κ. Θεοδωρικάκος με τους νέους δημάρχους και τον Περιφερειάρχη. Ο ίδιος έστειλε ένα ενωτικό μήνυμα και κατέγραψε τις ανάγκες που έχουν διαμορφωθεί δεσμευόμενος για λύσεις και δίνοντας έμφαση σε διαχείριση απορριμμάτων και υποδομές.
Σύσκεψη σε εξέλιξη στο Δημαρχείο Καλαμάτας παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών με τη συμμετοχή του νέου Περιφερειάρχη Π. Νίκα, των νέων Δημάρχων της Μεσσηνίας αλλά και περιφερειακών συμβούλων.
IMG_20190822_114558-600x450 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages