Στην Γ’ Εθνική Καλαμάτα BC και Δίωνας Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Στην Γ’ Εθνική Καλαμάτα BC και Δίωνας Κυπαρισσίας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ αθλητικά νέα δεδομένου ότι από φθινόπωρο στην Γ’ Εθνική μπάσκετ θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν Καλαμάτα BC και Δίωνας Κυπαρισσίας καθώς η ΕΟΚ προχώρησε στην επικύρωση των βαθμολογιών και αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων!
Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ είχε προχωρήσει από τις 6 Μαϊου στην οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας με την Καλαμάτα BC και μάλιστα για το ιστορικό μας τοπικό σωματείο, τον Δίωνα Κυπαρισσίας να βρίσκονται ισόβαθμοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η ΕΟΚ επικύρωσε τις βαθμολογίες και για την Γ’ Εθνική της νέας περιόδου αποφάσισε την συμμετοχή 68 ομάδων σε ομίλους με την συμμετοχή των 31 σωματείων που παραμένουν (μεταξύ των οπίων και οι Δρομείς Τρίπολης), των 17 Σωματείων που ανέρχονται από τα Τοπικά Πρωταθλήματα των Ενώσεων σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη, των 4 σωματείων που συμμετείχαν στο Ειδικό Πρωτάθλημα ανόδου που δεν θα διεξαχθεί από τα Νησιά και των εξής 16 σωματείων: 3 από ΕΣΚΑ, 1 από ΕΣΚΑΝΑ, 1 από ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, 1 από ΕΣΚΑΗ, 1 από ΕΣΚΑΚ, 2 από ΕΚΑΣΘ, 1 από ΕΣΚΑΘ, 1 από ΕΚΑΣΑΜΑΘ, 1 από ΕΣΚΑΒΔΕ, 1 από ΕΣΚΑΣΕ, 1 από ΕΚΑΣΔΥΜ, 1 από ΕΚΑΣΚΕΜ και 1 από ΕΚΑΣΚ. Οι όμιλοι θα διαμορφωθούν μετά τις δηλώσεις συμμετοχής χωρίς αντικατάσταση.
Στην Α1 γυναικών πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός ενώ η Ομοσπονδία κατέστησε σαφές ότι από την Α2 στη Basket League, προβιβάστηκαν Χαρίλαος Τρικούπης και Διαγόρας Δρυοπιδέωναναφέροντας πως «σε περίπτωση άρνησης ανόδου δεν δίνεται δικαίωμα συμμετοχής σε άλλο Σωματείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages