ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΤΟ έργο «Ανάπλαση της πλατείας της Δ.Ε. Φιλιατρών του Δήμου Τριφυλίας» και υποβολής αυτής στο νέο Χρηματοδοτικό πρόγραμμα έργων, δράσεων και αλληλεγγύης της Αυτοδιοίκησης «Αντώνης Τρίτσης» (ΦΕΚ Β’ 1386/14-04-2020) θα αποτελέσει το κύριο θέμα της νέας συνεδρίασης της Οικονομικής επιτροπής που διεξάγεται στις 22 Μαιου 2020 σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης όπως ανακοινώθηκαν αφορούν προμήθειες και έργα:
  • Καθορισμός όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Προμήθεια Υγρών καυσίμων και Λιπαντικών του Δήμου Τριφυλίας και των Νομικών Προσώπων, Δ.Ε. Γαργαλιάνων 2020-2021»
  • Καθορισμός όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Προμήθεια Υγρών καυσίμων και Λιπαντικών του Δήμου Τριφυλίας και των Νομικών Προσώπων, Δ.Ε. Φιλιατρών 2020-2021»
  • Επικύρωση Πρακτικού ΙΙ ελέγχου δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Βελτίωση της Πρόσβασης σε Γεωργική Γη και Κτηνοτροφικές Εκμεταλλεύσεις»
  • Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.), 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδας Νέων Εργασιών (Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε.) του έργου: «Αστικές Αναπλάσεις ΔΕ Αετού» (Α.Μ. 30/2019), καθώς και χορήγηση παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσής του
  • Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση ανάθεσης, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σε Τεχνικό Σύμβουλο της υποστήριξης-υποβοήθησης της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τριφυλίας
  • Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση ανάθεσης σε σύμβουλο της παροχής υπηρεσιών γα την υποστήριξη της υλοποίησης της Υπηρεσίας με τίτλο: «Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) – Μελέτη σκοπιμότητας του Δήμου Τριφυλίας»
  • Λήψη απόφασης σχετικά με ακύρωση της σύμβασης και της εν γένει διαγωνιστικής διαδικασίας του έργου «Κατασκευή συνθετικού τάπητα στίβου (ταρτάν) στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages