ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ..ΠΕΡΙΦΟΡΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ..ΠΕΡΙΦΟΡΑ


ΤΗΝ Δευτέρα 18 Μαϊου 2020 πραγματοποιήθηκε  τελικά στις 11 το πρωί η νέα τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, η οποία λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 θα πραγματοποιηθεί διά περιφοράς.
Θέματα ημερήσιας διάταξης σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι τα εξής:
1. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Τριφυλίας για την υπογραφή της Σύμβασης (μεταξύ Ο.Τ.Δ. &  Δικαιούχου) Υλοποίησης της πράξης με τίτλο «Ανάπλαση κύριου οδικού άξονα και πεζοδρομίων  πόλης Φιλιατρών (καθαίρεση ασφαλτοτάπητα λόγω βλαβών στο οδικό δίκτυο της πόλης και επανατοποθέτησή του)», προϋπολογισμού 595.245,66 €
2.Τροποποίηση Προυπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος έτους 2020 (Έγκρ. της αριθ.76/2020)
3.Συγκρότηση Επιτροπής προσωρινής  και οριστικής παραλαβής του έργου: «Επισκευή Συντήρηση
σχολικών κτιρίων».
  1. Συγκρότηση Επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Δημοτική Οδοποιία ΔΕ Αετού».
5.Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής  του έργου: «Επέκταση –Επισκευή Νεκροταφείου Φιλιατρών.
6.Έγκριση της αριθ.4/2020 ΑΕΠΖ με θέμα: «Εισήγηση σχετικά με την άρση επικινδυνότητας ετοιμόρροπου κτίσματος, ιδιοκτησίας κληρ. Κυριαζόπουλου Δημητρίου  στην Τ.Κ Λεύκη της ΔΕ Γαργαλιάνων του Δήμου Τριφυλίας».
  1. Έγκριση της αριθ.5/2020 ΑΕΠΖ με θέμα: «Εισήγηση σχετικά με την άρση επικινδυνότητας ετοιμόρροπου κτίσματος, ιδιοκτησίας Θεοδωρακόπουλου Αναστασίας στα Φιλιατρά του Δήμου
Τριφυλίας.
  1. Έγκριση της αριθ.6/2020 ΑΕΠΖ με θέμα: «Εισήγηση σχετικά με την κύρωση τμήματος Δικτύου κοινοχρήστων χώρων στους Αρμενιούς, του Δήμου Τριφυλίας.
  1. Έγκριση της αριθ.7/2020 ΑΕΠΖ με θέμα: «Άρση μη συντελεσθείσας ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης στους Γαργαλιάνους, του Δήμου Τριφυλίας.
  1.   Έγκριση της αριθ.7/2020 ΑΕΠΖ με θέμα: «Διαβίβαση αίτησης για χορήγηση βεβαίωσης χρήσης του Οικοδομικού τετραγώνουν 111 της Π.Ε 3 της ΔΕ Κυπαρισσίας (21/2019 ΑΔΚΚ)».
  1. Υποβολή αιτήματος στην ΕΤΑΔ.ΑΕ για παραχώρηση της χρήσης τμήματος του με αριθμό ΑΒΚ(πρώην ΒΚ 10) χαρακτηρισμένου Δημοσίου κτήματος στην περιοχή Αγία Κυριακή  Φιλιατρών.
12.«Υποβολή αιτήματος στον ΕΟΤ και την ΕΤΑΔ ΑΕ για αναγνώριση των πηγών Βρομονερίου ως ιαματικών πηγών και υποβολή αιτήματος παραχώρησης της χρήσης και εκμετάλλευσης αυτών.»
  1. Λήψη απόφασης σχετικά με τα εντέλλεστε του κ. Δήμαρχου Τριφυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages