ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 17 Μαΐου 2020

ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Έναν απολογισμό της λειτουργίας των Νοσοκομείων του ΕΣΥ και της διαχείρισης της πανδημίας έκανε από το βήμα της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ο Υπουργός Υγείας. Στο κορυφαίο ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, αλλά και το σύνολο επιστημόνων και επαγγελματιών υγείας, πιστώνεται πρωτίστως η επιτυχία, ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας. 
 «Τους τελευταίους μήνες, στα νοσοκομεία μας, συνέβησαν πράγματα για τα οποία είναι δύσκολο να μιλήσουμε με λόγια και ταυτόχρονα αδύνατον να σιωπήσουμε. Είναι σχεδόν αδύνατο να περιγράψω με λέξεις το μεγαλείο της προσπάθειας, του ηρωισμού και του ανθρωπισμού, αλλά παράλληλα θα διέπραττα τεράστια αδικία αν δεν επιχειρούσα να το περιγράψω στο λόγο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Υγείας κατά την τοποθέτηση του. Σύμφωνα με τον απολογισμό που παρουσίασε ο κ. Κικίλιας το ΕΣΥ και όλοι οι φορείς του Υπ. Υγείας τέθηκαν σε επιχειρησιακή ετοιμότητα ήδη από τα μέσα Ιανουαρίου μέχρι και σήμερα, όταν ο κορονοϊός αφορούσε μόνο στην Κίνα. Εκπονήθηκε παράλληλα με τον ΕΟΔΥ ένα σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση του νέου κορονοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages