ΑΣΦΑΛΗ ΕΠΑΝΟΔΟ ΣΤΟ ΓΕΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 17 Μαΐου 2020

ΑΣΦΑΛΗ ΕΠΑΝΟΔΟ ΣΤΟ ΓΕΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 και ώρα 11:00 π.μ., ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Κυπαρισσίας συναντήθηκε με τον Διευθυντή του ΓΕΛ Κυπαρισσίας, κ. Ευάγγελο Αντωνόπουλο.
Η συνάντηση είχε ως στόχο την ενημέρωση των μελών του Συλλόγου από τον Διευθυντή σχετικά με τα μέτρα που έχουν ληφθεί από το σχολείο για την ασφαλή επάνοδο των μαθητών στο σχολικό περιβάλλον.
Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής, κ. Αντωνόπουλος, μας ενημέρωσε ότι η καθαριότητα και η απολύμανση όλων των χώρων του Λυκείου έγινε με μεγάλη σχολαστικότητα από τρεις (3) καθαρίστριες, μία του Λυκείου και δύο που διατέθηκαν από την Α/θμια Εκπαίδευση. Μας επεσήμανε ότι στη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου, θα βρίσκονται οι καθαρίστριες στο σχολικό χώρο έτσι ώστε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Μας τόνισε ότι σε όλες τις αίθουσες, τις τουαλέτες, το γραφείο του Διευθυντή, τα γραφεία των καθηγητών υπάρχουν αντισηπτικά και πράσινο σαπούνι στις τουαλέτες, πράγμα που διαπιστώσαμε και εμείς με την αυτοψία σε αυτούς τους χώρους.
Μας ενημέρωσε ότι ακολουθώντας τις εγκυκλίους/οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, τα τμήματα όλων των τάξεων έχουν χωριστεί σε υποτμήματα, ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις μεταξύ των μαθητών.
Όσον αφορά την ενημέρωση των μαθητών και των γονέων σχετικά με το πρόγραμμα και την παρουσία των παιδιών στο σχολείο, αυτή γινόταν και θα γίνεται ηλεκτρονικά, καθώς το ΓΕΛ Κυπαρισσίας, πρωτοπορώντας, είχε υιοθετήσει αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας και πριν γίνει αναγκαιότητα λόγω του COVID-19.
Η προσέλευση των παιδιών στο σχολείο αποτελεί αποκλειστική ευθύνη και επιλογή του κάθε γονέα.
Τέλος, ο Διευθυντής μάς πληροφόρησε ότι τα χρήματα από την αναβληθείσα εκδρομή της Β' Λυκείου στη Λάρισα λόγω COVID-19, επεστράφησαν στο ακέραιο από το ταξιδιωτικό γραφείο Christianoupolis Travel στον Διευθυντή, ο οποίος με τη σειρά του τα κατέθεσε στους τραπεζικούς λογαριασμούς των γονέων.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ευχαριστεί τον Διευθυντή κ. Ευάγγελο Αντωνόπουλο για την ενδελεχή ενημέρωση στα ζητήματα του σχολείου και επισημαίνει την αγαστή συνεργασία μαζί του.


Η Πρόεδρος Η Γραμματέας

  Ανδρινοπούλου Δήμητρα Αγγελινά Κατερίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages