Ιδρύεται νέο κόμμα από τον Ηλία Κασιδιάρη για την Ελλάδα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Ιδρύεται νέο κόμμα από τον Ηλία Κασιδιάρη για την Ελλάδα

Ένα νέο κόμμα ιδρύεται και σε διάγγελμά του ο Ηλίας Κασιδιάρης παρουσιάζει τις πτυχές του κινήματος του που όπως σημειώνει είναι: “…ένα κίνημα Ελλήνων για την εθνική επιβίωση και την αναγέννηση του Ελληνισμού. Την κίνησή μας πλαισιώνουν Ελληνίδες και Έλληνες εγνωσμένου κύρους και αναγνωρισμένης αξίας. Πρώτος αντικειμενικός σκοπός να υπάρχει στην επόμενη βουλή μία αληθινή εθνική αντιπολίτευση. Μία ισχυρή και σοβαρή φωνή ενάντια στα εθνομηδενιστικά σχέδια ολόκληρου του πολιτικού συστήματος”.
Μάλιστα όπως άλλωστε αναφέρεται και στο διάγγελμά του: “…δημιουργούμε ένα κόμμα που διαθέτει πρωτίστως, ένα πληρέστατο και εφαρμόσιμο πρόγραμμα – με επιστημονική τεκμηρίωση – και με αντικειμενικό σκοπό να γίνει ξανά η Ελλάδα μεγάλη και ισχυρή. Στον Αγώνα μας έχει θέση κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα που αγωνιά για το μέλλον της Πατρίδας μας. Χωρίς κανέναν αποκλεισμό. Όλοι ενωμένοι. Με μία αδιαπραγμάτευτη πολιτική θέση. Με μία σταθερή ιδεολογική βάση: την σωτηρία της Πατρίδας!”
Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν μετέχει πλέον στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, διότι όπως αναφέρεται η πρόταση που κατέθεσε για πλήρη αναδιοργάνωση και ανανέωση δεν έγινε αποδεκτή. “Έγιναν εκτενείς συζητήσεις, αλλά δυστυχώς υπήρξε απόλυτη διαφωνία”.
Όπως πέραν των άλλων σημειώνεται: “Είναι μονόδρομος και άμεση ανάγκη η φωνή μας να ακουστεί δυνατά στη βουλή. Να ενισχυθεί και να διεκδικήσει μία νέα εθνική πολιτική για όλα τα μείζονα ζητήματα της Πατρίδας μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages