ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Συνεδριάζει την Δευτέρα 1 Ιουνίου 7 Απριλίου και ώρα 12.00 π.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας με το κύριο ζήτημα την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, όχθης και παρόχθιας ζώνης, υδάτινου στοιχείου θάλασσας, λιμνοθάλασσας, μεγάλων λιμνών και πλεύσιμων ποταμών για το χρονικό διάστημα που αφορά την τουριστική περίοδο μέχρι τις  31-12-2022. Τα αλλά θέματα της ημερήσιας διάταξης σύμφωνα με την πρόσκληση είναι τα ακόλουθα:
1. Έγκριση της με αριθ.10/2020 Απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τριφυλίας με θέμα: «Κανονισμός Άρδευσης Κοινότητος Αρμενιών( 2-2020 ΑΤΚ Αρμενιών)».
2. Τροποποίηση Προυπολογισμού του Δήμου Τριφυλίας έτους 2020(Έγκρ. της αριθ.94/2020ΑΟΕ)
3. Συγκρότηση Επιτροπών για την οργάνωση άρδευσης έτους 2020 των Κοινοτήτων: Κυπαρισσίας-
Αρμενιών-Βρυσών-Σπηλιάς- Στασιού για το έτος 2020.
4. Συγκρότηση Επιτροπής οριστικής παραλαβής και εκκαθάρισης του έργου: «Πρόσθετες εργασίες για την αδειοδότηση ζωαγοράς Κοπανακίου».
5. Έγκριση σύναψης σύμβασης για ανάπτυξη δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε κεντρικά σημεία του Δήμου Τριφυλίας.
Εκτακτως για παραλίες και η Επιτροπή Ποιότητα Ζωής
Τέλος την Παρασκευή το πρωί διεξάγεται η  έκτακτη συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητα Ζωής με θέμα τον καθορισμό των χώρων για παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού,  παραλίας, όχθης και παρόχθιας ζώνης, υδάτινου στοιχείου θάλασσας, λιμνοθάλασσας, μεγάλων λιμνών και πλεύσιμων ποταμών κατόπιν διενέργειας πλειοδοτικής δημοπρασίας (μη όμοροι) για το χρονικό διάστημα έως την 31.12.2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages