Σύνδεση με το ΚΤΕΛ Τριφυλίας ζητούν πολίτες και φορείς από τη Νότια Ηλεία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Σύνδεση με το ΚΤΕΛ Τριφυλίας ζητούν πολίτες και φορείς από τη Νότια Ηλεία

Σε δημόσια διαβούλευση – δημοσκόπηση που πραγματοποιεί ο ενημερωτικός φορέας της Νότιας Ηλείας ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24, εκφράζεται έντονα η επιθυμία να δρομολογηθεί λεωφορείο από το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας που θα ενώνει τη Νέα Φιγαλεία με την Κυπαρισσία. Ήδη στη δημοσκόπηση που θα διαρκέσει για μια εβδομάδα με το ερώτημα, “Επιθυμείτε σύνδεση με το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας”, έχουν υπογράψει με ΝΑΙ πάνω από 100 πολίτες της περιοχής ποσοστό που αγγίζει το 99,9% σε μόλις λίγες ώρες. 
Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, το ΚΤΕΛ Ηλείας δεν εξυπηρετεί πλέον τους ιδίους, αφού τα τραπεζικά καταστήματα που υπήρχαν στη Ζαχάρω έκλεισαν (πλην ενός) σε αντίθεση με τη Κυπαρισσία που διαθέτει 5 καταστήματα. Έτσι μετέφεραν τους λογαριασμούς τους και τις υπηρεσιακές τους ανάγκες σε αυτά της Κυπαρισσίας αφού είναι πολύ πιο κοντά από τον Πύργο όπου διαθέτει επίσης όλα τα καταστήματα. 
Χιλιομετρικά η Κυπαρισσία απέχει 35χλμ ενώ ο Πύργος 65χλμ! Ακόμα, η περιοχή της Φιγαλείας υπάγεται νομικά στη Κυπαρισσία δηλαδή το Ειρηνοδικείο Φιγαλείας βρίσκεται στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας κάτι που επίσης εξυπηρετεί τους πολίτες της νότιας Ηλείας. Επίσης, και οι εκκλησιαστικές αρχές της Νότιας Ηλείας βρίσκονται στη Κυπαρισσία όπου και εδρεύουν τα γραφεία της Μητρόπολης Τριφυλίας & Ολυμπίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages